Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen

Richt je tuin in voor minder dan €500 tijdens de JYSK Tuinmeubelweek!

Datum:

Categorie: Tuin, Inspiratie

Tags: Outdoor, Tuinaccessoires, Tuinaccessoires

Op maandag 18 mei 2015 is de JYSK Tuinmeubelweek weer van start gegaan. Tot en met Tweede Pinksterdag ontvang je maar liefst 20 – 50% korting op alle tuinmeubelen! In dit artikel laten we je zien hoe je met geselecteerde tuinmeubelen uit de Tuinmeubelweek en leuke tuinaccessoires, jouw tuin kunt inrichten voor minder dan €500. Stijlvol en trendy wonen hoeft immers niet duur te zijn! 

Tuinmeubelset

Een mooie, praktische tuinmeubelset voor meerdere personen komt goed van pas op een warme zomeravond wanneer je lekker buiten wilt eten. De MELLBY set bestaat uit een decoratieve tafel gemaakt van aluminium en gehard glas en vier 5-standenstoelen. De stoelen zijn inklapbaar en makkelijk op te bergen. De MELLBY tuinmeubelset is makkelijk te onderhouden en te reinigen met water, een beetje zeep en een schone doek. Het voordeel van aluminium is dat het niet roest en lichtgewicht is.

Tuinkussens

Om comfortabel te kunnen zitten, is het prettig om een tuinkussen in je stoel te plaatsen. Bij JYSK verkopen we diverse soorten en kleuren tuinkussen van hoge kwaliteit. De BOKSKOGEN tuinkussens zitten heerlijk en hebben een hip printje met sterren.  

Opbergen

Heb je geen beschikking over een schuurtje in de tuin, dan kan een kussenbox uitkomst bieden. De naam zegt het al, je kunt er je tuinkussens in kwijt. Een kussenbox is breed genoeg, zodat de kussens er overdwars in passen. Daarnaast heb je nog voldoende ruimte over om eventueel bloempotten, schepje en andere tuinaccessoires in op te bergen. De BISNAP kussenbox is onze Price Star kussenbox en daarom altijd zeer aantrekkelijk geprijsd. 

Parasol

Zit je aan tafel te dineren en wil je liever niet in de zon zitten? De stevige AGGER marktparasol biedt dan uitkomst. Dit type parasol is enorm populair vanwege de uitstraling, mooie kleuren en de zachte prijs. In parasolvoet FJELLRYPE zet je de parasol stevig vast. 

Verlichting en sfeer

Om je tuin wat meer sfeer te geven, kun je verlichting plaatsen. Heb je geen stroompunt in de buurt, dan zijn solarlampjes een uitkomst voor jou. Overdag laden de zonnecellen zich op en wanneer het donker wordt springt het lampje automatisch aan.

De ALIKE solarlamp kun je in de tuin of in een plantenbak tussen de plantjes steken.

Houd je toch meer van kaarsjes? Zet dan een mooie, grote lantaarn in de tuin of op tafel neer. De FJELLJO en BERINGSLO lantaarns passen helemaal bij de zwart-wit trend van dit moment.

Sfeer creëer je ook door het toevoegen van accessoires, zoals een lekker zacht en kleurrijk plaid. Het rode KROKUS plaid drapeer je mooi over een stoel heen en is lekker warm wanneer het ’s avonds afkoelt.   

Bloemen

JYSK verkoopt ook een breed assortiment bloempotten, geschikt voor zowel tuin als balkon in verschillende soorten en maten. De ORRO bloempot is gemaakt van rotan en bestaat uit een set van twee bloempotten. De DUE bloempot is zwart van kleur en gemaakt van kunststof. Beide bloempotten zijn gemaakt van weerbestendig materiaal en zijn daarom onderhoudsvrij. 

Tuinmeubelweek

Het kostenoverzicht

Bij het opstellen van onderstaand lijstje is rekening gehouden met de prijzen die geldig zijn in de Tuinmeubelweek van maandag 18 mei 2015 tot en met maandag 25 mei 2015. Buiten deze periode kunnen de prijzen van de artikelen anders zijn. 

MELLBY tuimeubelset          €200

BOKSKOGEN Tuinkussens    4 X €20 = €80

BISNAP kussenbox              €30

AGGER marktparasol           €39.95

FJELLRYPE parasolvoet        €30

ALIKE solarlampen 5 st.       €5

FJELLJO lantaarn                  €14,99

BERINGSLO lantaarn            €19,99

KROKUS plaid                       €7.50

ORRE bloempot                    €40

DUE bloempot                      €16,99

Totaal                                 €484.42

 Veel shopplezier! Laten we hopen op mooi weer, zodat we snel in de tuin kunnen gaan zitten.

 //Rianne