Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Ophalen in de winkel

Online bestellen, ophalen in de winkel

Datum:

Categorie: Over JYSK

Tags: Bezorgen

Ophalen in de winkel is een van de bezorgopties wanneer je iets bestelt op JYSK.nl. In dit blog vertellen wij je er meer over. 

Hoe werkt het?

Wanneer je shopt op JYSK.nl kun je kiezen voor de optie Ophalen in de winkel. Dit houdt in dat je je bestelling online betaalt en gratis laat leveren in een JYSK winkel naar keuze. Deze optie is mogelijk bij bestellingen vanaf € 70.  

Het winkelen op JYSK.nl blijft hetzelfde, je hebt alleen een extra mogelijkheid bij de bezorgopties. Als je hierop klikt, kun je een winkel kiezen om je bestelling te laten leveren. Vervolgens ontvang je informatie over wanneer je je bestelling kunt ophalen. Je krijgt een sms of e-mail als de bestelling klaar staat, hierna heb je 7 dagen de tijd om je artikelen op te halen in de winkel.

Verschillen met Click & Collect

  • Met Ophalen in de winkel betaal je meteen online, met Click & Collect betaal je in de winkel.
  • Je bestelling wordt met Ophalen in de winkel rechtstreeks vanuit ons distributiecentrum verstuurd. Bij Click & Collect ben je afhankelijk van de voorraad in de winkel die je hebt geselecteerd.
  • Met Ophalen in de winkel is er een groter assortiment beschikbaar dan met Click & Collect. 

Voordelen 

  • Je kunt met de optie Ophalen in de winkel ook alle Online Only artikelen bestellen. Er is dus een groter assortiment beschikbaar.
  • Je bestelling wordt gratis in de winkel geleverd bij besteding vanaf € 70.

Lees meer over onze bezorgopties