Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Nordic Mood collectie januari 2019

Nordic Mood: Warme kleuren en intrigerende vormen

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Wil je je inrichting een nieuwe look geven, zonder veel te moeten aanpassen en een vermogen kwijt te zijn? Met onze nieuwe Nordic Mood collectie geven wij je inspiratie! De artikelen uit de Nordic Mood collectie passen goed bij elkaar, maar kunnen ook afzonderlijk van elkaar in je interieur worden gebruikt. 

De nieuwe collectie heeft een warme uitstraling, waarbij aarde-tinten met een fleugje roze centraal staat. De collectie is vanaf 30 januari online te koop en is vanaf 13 februari ook in onze winkels te zien. 

 


In de Nordic Mood collectie zijn verschillende materialen gebruikt, zoals glas, metaal en zacht textiel. Glas in combinatie met koudere materialen, zoals cement, heeft een warme en Scandinavische uitstraling. 
 

 
Bijzondere vormen staan bij deze Nordic Mood collectie centraal. Met name ronde, organische vormen spelen een essentiele rol. Verschillende vormen zijn ook zichtbaar in decoratie ornament MANUS. 

Groene planten verwelkomen alvast het aankomende voorjaar. Deze groene nuances geven een warme en Scandinavische uitstraling aan je interieur. 


De artikelen die tot de Nordic Mood collectie behoren worden in de winkel bij elkaar gepresenteerd. 

Over Nordic Mood

Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe Nordic Mood collectie, die door ons designteam is samengesteld. De Nordic Mood collectie is tijdelijk verkrijgbaar.