Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
CREATIVE MIND

Nieuwe trend bij JYSK - Creative Mind

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Trends, Inspiratie, Woontrend

Maak kennis met de nieuwe, speelse trend bij JYSK genaamd Creative Mind! Deze trend combineert vrouwelijke patronen met etnische details en creëert een uitnodigende sfeer. De trend heeft bohemien- en hippie-accenten en nodigt uit tot een open geest. 

Creëer een luchtige sfeer met lichte meubels zoals de roze fauteuil PETERSBORG of de rotan fauteuil LISELEJE

 

Met zachte en expressieve materialen, zoals hout en velours, maakt deze trend ruimte voor eigenzinnigheid en onvoorspelbaarheid. Experimenteren met nieuwe en ongewone combinaties is essentieel bij het creëren van deze trend. Beperk jezelf niet, maar denk out of the box. Combineer eetkamerstoel DAMMEN in verschillende kleuren rond eettafel RINGSTED met een onderscheidende 70’s look.


Het kleurenpalet is in lichte tinten gehouden om de zachte uitstraling te complementeren, met kerriegele tinten als blikvanger.


De prints op textiel en keramiek zijn een mix van vintage oosterse stijlen en technieken zoals paisley en block-printing.


Maak kleine ruimtes met items die goed matchen. Wees niet bang om je creativiteit te laten zien! Een interieur met speelsheid en onconventionele oplossingen kan je creativiteit een nieuwe boost geven en kan een nieuwe, verrassende kant van je woning laten zien - en misschien ook van jezelf! 


Creative Mind is een van de drie nieuwe trends bij JYSK dit najaar. Ons design team heeft zorgvuldig alle producten uitgekozen, passend bij elke trend. Laat jezelf ook inspireren door de twee andere trends: The Thinker en Human Nature