Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Super Week | Tot 70% korting op o.a. topmatrassen, fauteuils, loungemeubelen en sierkussens

multifunctionele producten van JYSK

Multifunctionele producten van JYSK

Datum:

Categorie: Over JYSK, Inspiratie

Tags: Buiten, Creatief

Het is mijn favoriete onderdeel van de TV show De Lama’s: “De voorwerpenronde”. De deelnemers krijgen een vreemd voorwerp in hun handen en ze moeten uitbeelden waar het voorwerp voor is. In dit programma wordt er natuurlijk ietwat spottend mee omgegaan, maar sommige producten kunnen weldegelijk voor meerdere doeleinden gebruikt worden!

Zo was ik laatst bij een vriendin op bezoek om even gezellig bij te kletsen. Ze zette een mooie kan water op tafel en ik bedacht me plots dat ik een exact kopie thuis heb, maar dan met een bos tulpen erin. Oh, was het eigenlijk een waterkaraf..

Niks mis mee, een beetje creativiteit. Vaak leidt het alleen maar tot slimme oplossingen en handige ideeën! Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal multifunctionele producten op een rijtje gezet. Ik ben benieuwd waar jij ze voor gebruikt;)

Vuurschaal

Vuurschaal ROSENFINK  

Deze vuurschaal zorgt voor extra gezelligheid wanneer je vrienden op bezoek komen. Een paar blokken hout erop, lekkere versnaperingen erbij en gezellig kletsen tot het ochtend wordt. Je zou deze schaal niet alleen als vuurschaal kunnen gebruiken, maar hij dient ook prima als drinkbak voor de vogels. Deze beestjes zullen je dankbaar zijn de komende zomer. Of wat dacht je van een bloempot? Met behulp van wat losse bloemen en een blok oase heb kun je zelf je eigen creatie maken en deze schaal dient als prima ondergrond. 

Kruk

Krukje VANN

Op onze website noemen we het een kruk, maar we hadden het net zo goed een bijzettafel kunnen noemen. Handig als bijzetkrukje als je een paar stoelen tekort komt, maar ook fijn als tafeltje om je drankje op te zetten. Je kunt ‘m zowel binnen als buiten gebruiken. Lekker multifunctioneel dus als je het ons vraagt.

Hocker

Hocker HOLEBY

Nog zo'n fijn multifunctioneel voorbeeldje, de HOLEBY hocker. Niet alleen als hocker te gebruiken, maar ook als opbergmand! Handig om snel het speelgoed van je kids in op te bergen als er visite voor de deur staat of wat dacht je van het opbergen van je favoriete tijdschriften. Wij zijn fan!

 

[][]