Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
HUMAN NATURE

Laat de herfst binnen met Human Nature

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Trends, Inspiratie, Woontrend

Met de Human Nature-trend van JYSK gaan we offline en verruilen we de wereldse drukte voor de rust van de natuur. Onze focus ligt op welzijn en contact met buiten. Deze trend is een eerbetoon aan de schoonheid en wonderlijkheid van de natuur. 

Maak ruimte voor planten en een natuurlijke sfeer door je verticale ruimte te gebruiken. Hang bijzettafel VIRUM aan het plafond en laat je plantenpotten eronder zwaaien – hierdoor creëer je een muur tussen twee ruimtes. De kleurencombinatie is geïnspireerd door de horizon, waar hemel en aarde samenkomen. Het palet bevat herfstkleuren, met de rijke tonen uit Scandinavische landschappen bij de overgang van de seizoenen.


Zelfs als de trend een beetje wild en overwoekerd lijkt, kun je je nog steeds laten inspireren door oplossingen die rommel minimaliseren en harmonie creëren in je huis. Zoals in de afbeeldingen hierboven en -onder, kun je je aanrecht achter kastdeuren verbergen om ongewassen servies uit het zicht te houden.


Kitchenette

De trend integreert de natuur op een moderne manier en combineert bruine, groene en blauwe kleuren met industriële materialen zoals metaal, glas, hout en kunstplanten. Centraal staan klassieke vormen en lijnen, samen met architecturale elementen. Human Nature is één van de drie nieuwe trends bij JYSK dit seizoen. Ons design team heeft zorgvuldig alle producten uitgekozen, passend bij elke trend. Laat jezelf ook inspireren door de andere twee trends: The Thinker en Creative Mind