Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Ga voor relax met de woontrend CULTURAL ROOTS

Ga voor een relaxte sfeer met de woontrend 'CULTURAL ROOTS'

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Lees meer over de relaxte woontrend CULTURAL ROOTS en hoe je zelf deze trend in je eigen woning kan toepassen.

Zowel een stoere als vrouwelijke look

CULTURAL ROOTS is een ontspannen woonstijl die tegelijkertijd een stoere als een vrouwelijke uitstraling heeft. De focus ligt op etnische motieven en patronen. Aardkleuren worden veelvuldig gecombineerd met blauw en geel en de belangrijkste materialen zijn messing, goud en terracotta.

Cultural roots - een relaxte woonstijl voor elke kamer in je huis

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0

Combinatie van lichte kleuren en zachte stoffen

Combineer lichte kleuren en zachte stoffen met ruwe materialen en metaal. Het is zeker niet moeilijk om de CULTURAL ROOTS atmosfeer bij jou thuis te creëren. Contrasterende harde en koele metalen gecombineerd met warme zachte stoffen versterken en benadrukken de kenmerkende eigenschappen van deze verschillende materialen, maar de algemene impressie van een warm en comfortabel huis wordt zeker behouden.

 

Down-to-earth mood 

Gebruik kleden, handdoeken en plaids om warmte in je kamer te brengen. Gebruik daarbij materialen van keramiek, glas en rieten manden om deze natuurlijke en down-to-earth sfeer te laten weerklinken in elke kamer in je huis.

CULTURAL ROOTS - woontrend met een combinatie tussen stoer en vrouwelijk

CULTURAL ROOTS combineert stoer met vrouwelijk

 

Geselecteerd door ons designteam

Bij JYSK willen we jou graag een inspirerend woonassortiment bieden binnen alle productgroepen om zo te kunnen voldoen aan jouw woonwensen. De CULTURAL ROOTS trend is samengesteld door de medewerkers van ons designteam om jou een uitgebreide selectie woonartikelen aan te bieden die passen bij woontrends van nu.

Is deze look wat voor jou?