Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

BROBY

In de spotlights: BROBY

Datum:

Categorie: Woonkamer, Opbergen

Tags: Meubelen

Zoals al eerder vermeld hebben we de afgelopen weken een aantal van onze meubelseries uitgelicht. Een aantal van onze populaire meubelseries zijn de revue al gepasseerd, met als hekkensluiter onze meest recente serie opbergmeubelen: BROBY.

Makkelijk te onderhouden

BROBY is een serie kwaliteitsmeubelen gemaakt van gelakt MDF en bamboe, een sterk en zeer duurzaam materiaal. De krasvaste witte lak maakt het oppervlak slijtvast en gemakkelijk schoon te houden.

Moderne look

Niet voor niets maakten onze stylisten gebruik van de BROBY serie in The JYSK Apartment. Met zijn cleane look past deze meubelserie perfect in een trendy interieur met Deens design. Licht fris, speels en toch heel eenvoudig, omschrijven de BROBY meubelen het best.

Favorieten van de redactie

Wij zijn hier op de JYSK redactie he-le-maal weg van de BROBY plantentafel. Deze combineert namelijk de twee hipste trends van dit moment: Scandinavisch Design en Urban Jungle. Deze plantentafel past perfect in een hip en trendy interieur. Ook rek BROBY is één van onze favorieten. Ten eerste door zijn mooie vormgeving, en ten tweede omdat je door de open structuur heel veel plek hebt voor al je mooie woonaccessoires. Hou je van een strakke look? Kies dan voor meerdere rekken van dezelfde hoogte over de gehele lengte van je woonkamer. Liever een wat meer speelse uitstraling? Varieer dan eens met hoogteverschil door lage rekken met de hogere variant te combineren.

Ben je ook weg van deze hippe meubelserie? Je vindt de hele collectie hier.