Mand

Je mand is leeg

MEUBELWEEK | 20-60% KORTING OP MEUBELEN
Op JYSK.nl staan we 24/7 voor je klaar. Houd rekening met langere levertijden.

Vragen over je winkelbestelling of Click & Collect-bestelling?

Meer informatie
Jullie mooiste foto's van onze VARMING tuinstoel

In de spotlight: tuinstoel VARMING

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Tuinstoelen, Tuinmeubelen

De tuin wordt steeds belangrijker. We vinden het fijn om een knus plekje te creëren op ons terras of balkon om heerlijk van de zomer te kunnen genieten. En uiteraard moet dit niet alleen comfortabel zijn, maar graag ook volgens de laatste woontrends. Helemaal van dit seizoen is de tuinstoel met Scandinavische uitstraling, de VARMING tuinstoel.

Deze stoel met gegoten zitting van UV-beschermd kunststof heeft verwijderbare poten van mat gelakt FSC-gecertificeerd hardhout en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Veel mensen hebben deze stoel inmiddels al in de tuin staan. Ben jij nog op zoek naar die ideale tuinstoel? Laat je dan zeker inspireren door deze prachtige foto's van tevreden VARMING bezitters

VARMING tuinstoel wit hardhout

Deze mooie foto's van de witte variant zijn van Draad en Spijker. Zoals je ziet kun je de stoel eindeloos combineren met deze neutrale kleur. 

Dit groene exemplaar is al uitverkocht op onze website, je vindt nog een paar exemplaren in de winkels maar hiervoor geldt op = op! Toch wouden we jullie de mooie inspirationele foto van Lisanne van de Klift niet onthouden:

Tuinstoel VARMING groen

Ook Rianne Aarns zette haar groene VARMING tuinstoelen op de foto. Zoals je ziet kun je de stoel ook stoer combineren met hout en zwart.


Tuinstoel VARMING staat goed met zwart en hout


Schommelstoel zwart hout VARMING MarloesWonen

Marloes van Marloes Wonen pakt het ook orgineel aan, zij gebruikt de schommelstoel variant voor binnen. Hoe tof is dat!

Om extra comfortabel te zitten in deze trendy VARMING stoel kun je ook een VARMING zitkussen voor deze stoel aanschaffen. Dit kussen is speciaal voor deze stoel gemaakt en verkrijgbaar in zwart of grijs.  

Shop de artikelen