Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
De scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer begonnen!

Datum:

Categorie: Inspiratie, Kantoor

Tags: Back to school, Kantoor

Ken je dat gevoel? Van positieve spanning en lichte nervositeit? Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je nu naar groep 8 gaat, beginnend brugpieper bent of voor je gevoel al jaaaaaren volwassen bent, maar net begint aan je vervolgstudie… Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en we hebben er zin in! 

Begin je nieuwe schooljaar goed voorbereid

Een nieuw schooljaar is altijd weer wennen. Bij wie kom je in de klas (is het dat leuke meisje of die stoere jongen?), welke vakken ga je volgen, hoe laat moet je beginnen en hoe laat ben je klaar en misschien heb je zelfs wel tussenuren! Om de spannende eerste weken relaxed door te komen, is het goed om voorbereid van start te gaan.

Ga je voor het eerst naar de middelbare school, dan moet je misschien ineens een stuk verder fietsen met die zware tas. Wanneer je gaat studeren, verhuis je misschien wel naar een andere stad en ga je op kamers. Allemaal veranderingen die een grote impact op je leven hebben. Om je op school en in je nieuwe woonplaats goed op je gemak te voelen, is het belangrijk om de juiste spullen aan te schaffen die jou gaan helpen de beste studiebol van jouw jaar te worden. 

Wat heb je allemaal nodig?

Allereerst ga je waarschijnlijk veel schrijven, dus een handig notitieblokje met een paar goede pennen is nooit weg. Ook al zal je jouw laptop of tablet veel gebruiken, zul je tijdens al die interessante colleges aantekeningen willen maken. De KONTOR kantoorartikelen serie bestaat uit diverse handige artikelen, zoals pennen, schriftjes, gummetjes, schaar, nietmachine, plakband, lijmstift en ga zo maar door. 

KONTOR

Het volgen van een studie of de start aan de middelbare school staan garant voor een hoop uren huiswerk maken en voorover gebogen zitten over stoffige boeken. Je hebt toch geen zin in pijn in je nek en rug tijdens deze studie uren? Zorg er dan in ieder geval voor dat je comfortabel zit, je bureau hoog genoeg staat en je niet afgeleid wordt door rommel. Bij JYSK vind je diverse soorten bureaus en bureaustoelen. Heb je geen plek voor een apart bureau in je studentenkamer, dan biedt een laptoptafeltje, zoals de MERN, uitkomst. Deze kun je op bed zetten of op de eettafel. Heb je wel ruimte genoeg voor een mooi bureau, dan is het MESINGE bureau erg handig. Dit bureautje is niet al te groot, maar je hebt genoeg opbergmogelijkheden voor al jouw schoolspullen. Wil je ook jouw schoolboeken in het bureau opbergen? Dan is het TERNDRUP bureau ideaal. Aan de zijkant heeft dit bureau vier vakken waar je jouw boeken allemaal in kwijt kunt. Zo heb je alles bij de hand! 

Bureau

Nu nog een prettige stoel om op te zitten. In tijden van examenstress en uren met je neus in de boeken zitten is het belangrijk dat je goed zit. Niemand namelijk wil zijn examen met een hernia moeten doen! Voor een zacht prijsje schaf je bij JYSK de REGSTRUP bureaustoel aan. Geen poespas, maar wel in hoogte verstelbaar. Ga je voor iets meer comfort, dan is de SUNDS bureaustoel een goede optie. Deze bureaustoel is ook in hoogte verstelbaar, heeft een zeer comfortabel zitvlak, praktische armleuningen en geremde wielen. Ben je een zelfbenoemd hipster en volg je iedere laatste trend op de voet, dan zul je waarschijnlijk warmlopen voor de KLARUP of de SNEDSTED bureaustoel. Deze bureaustoelen hebben een hippe lederlook en geven je kamer een echte upgrade!

Bureaustoel

Kijk, bovenstaande artikelen zijn echt de basics voor iedere zichzelf-serieus-nemende student, maar uiteraard komt er meer kijken bij studeren.

Naar school gaan kan soms best gepaard gaan met heftige emoties (je loopt een blauwtje, je haalt een 3 terwijl je heilig overtuigt was van een 8, je medestudenten saboteren jouw werk, je moet scheikunde met een voldoende afsluiten, terwijl je niet eens begrijpt waarom iemand ooit heeft bedacht dat dit een officieel schoolvak moet zijn…). Kortom, naast de praktische zaken, kun je ook alle mentale ondersteuning gebruiken die er is! Uiteraard zijn daar je liefhebbende ouders en beste vriendjes en vriendinnetjes, maar soms wil je ook even alleen zijn op je kamer als alles in het honderd loopt. Ook aan die momenten hebben we gedacht! 

Plof neer op je bed en wikkel jezelf in het meest fluffy plaid dat er bestaat en leg je hoofd neer op een heerlijk zacht sierkussen, beide uit de MYGGBLOM serie. Je zult zien dat je meteen een stuk relaxter bent en weer een beetje tot jezelf komt. Kom je echt helemaal om van de stress? Pols dan eens of je vader niet toevallig toe is aan een nieuwe studio sport stoel (MET massagefunctie!) voor in de woonkamer. De HOVBORG massage leunstoel komt namelijk goed van pas bij stressvolle momenten en zal je helpen alles beter te kunnen overzien. Even een kwartiertje masseren en je kunt de wereld weer aan! 

HOVBORG

Veel plezier en succes het komende schooljaar! Make it a good one!