Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

De leukste JYSK accessoires onder de €20,-

De leukste JYSK accessoires onder de €20,-

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Accessoires, Decoratie

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hou ervan om eens in de zoveel tijd mijn woonkamer compleet om te gooien. Niet qua meubels, die hebben we expres zo tijdloos mogelijk gekocht (mensch, ken uzelf ;-), maar qua accessoires.  Ik merk dat ik mijn accessoires graag aanpas aan het seizoen, de huidige trends en gewoon waar ik op dat moment vrolijk van wordt.

Zo ging ik een half jaar geleden mijn ´blauwe periode´ in, wat resulteerde in een aanwas van petrol vazen, teal kaarsen en turkooizen kussens. Heel fris & hip, maar om eerlijk te zijn: ik raak er alweer een beetje op uitgekeken… Klinkt ontzettend verwend (is het ook) maar ik kan er niks aan doen: zodra de woonkamer ´af´ is, geniet ik er een paar maanden van en dan begint er bij mij iets te kriebelen. Dan wil ik weer een ´nieuw project´ starten en vind ik mezelf steeds vaker terug op diverse Social Media om inspiratie op te doen. Ik houd mezelf voor dat ik dit vanwege mijn werk ook deels verplicht ben, maar eigenlijk is het gewoon het stemmetje in mijn achterhoofd dat ´Ik wil wat anders!´ roept waardoor ik ´s avonds weer een uur op Pinterest rond loop te struinen.

Ik kan me zo voorstellen dat ik niet de enige ben met deze veranderdrang. Herkennen jullie dit helemaal? Dan biedt onderstaande collage misschien wat inspiratie. Ik heb de accessoires van JYSK onder de loep genomen en een kleine selectie gemaakt. Samen vormen ze een landelijk & romantisch geheel met een moderne uitstraling. Door de komst van´koper oranje´, dé trendkleur van 2015, zijn roze en rode tinten weer helemaal in opkomst. Onderstaande oud- en lichtroze tinten combineren perfect met lichte kleuren als gebroken wit, duifgrijs en zelfs het trendy paarsgrijs. Ook lichte houtsoorten zoals (geborsteld) eiken blijven we de komende tijd nog veel zien, zowel in meubelen als accessoires. De hippe dierenprint kussens vind ik zelf een leuke toevoeging aan deze landelijke look.

En, ook niet onbelangrijk, al deze accessoires kosten niet meer dan €20,- per stuk. Want laten we eerlijk zijn: al dat veranderen is hartstikke leuk, maar niet voor je banksaldo. Gelukkig hoeft het niet duur te zijn zoals je ziet. Met een paar aanpassingen en nieuwe accessoires creëer je snel en voordelig een andere look. (Houdt er rekening mee dat deze prijzen op het moment van publicatie gelden en later kunnen wijzigen)

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie deze stijl in je eigen huis terug willen zien?

Accessoires