Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
De favorieten van Joanne Uenk, Sales en Marketing Manager bij JYSK Nederland en Belgie

De favorieten van Joanne Uenk, Sales & Marketing Manager JYSK

Datum:

Categorie: Inspiratie

In onze nieuwe serie 'De favorieten van' laten onze medewerkers zien welke artikelen van JYSK hun favoriet zijn. Deze keer is het de beurt aan Joanne Uenk, Sales & Marketing Manager bij JYSK Nederland en België. 

Joanne: "Mijn huidige interieur is een mix van Scandinavisch en luxe. Ik hou van minimalistisch design en materialen als hout en metaal in zwart gecombineerd met fris wit en groen. In mijn woonkamer heb ik een lichtgroene bank en zwarte eettafel- en stoelen gecombineerd met vloerkleed AKSFRYTLE en de VIRUM haltafel."


"De roze vaas SIMON en het roze sierkussen KUGLEASK zorgen voor een leuk accent."

 

Joanne: "Op de VIRUM haltafel heb ik opbergmand LAUE gezet waarin ik mijn toetsenbord en dergelijke bewaar voor als ik thuis werk. Daarnaast staat een grote groene plant en bovenop de VIRUM tafel heb ik ook een plant neergezet en deze leuke lantaarn ALKEKONGE, die eigenlijk voor buiten bedoeld is."

 

"In de slaapkamer wilde ik heel rustige kleuren en heb ik gekozen voor uitsluitend grijs- en wittinten. Daarnaast vind ik veel kussens er erg luxueus uitzien en deze ULVIK rugkussens zijn heel fijn als je bijvoorbeeld nog even wilt lezen. De VILIUS lamp is een leuke, speelse toevoeging voor boven het bed. De ILBRO nachtkastjes geven de slaapkamer gelijk een Scandinavische uitstraling. En met vloerkleed BIRK onder het bed stap je niet op de koude vloer als je uit bed gaat."

Shop de favorieten van Joanne Uenk