Mand

Je mand is leeg

MEUBELWEEK | 20-60% KORTING OP MEUBELEN
Op JYSK.nl staan we 24/7 voor je klaar. Houd rekening met langere levertijden.

Vragen over je winkelbestelling of Click & Collect-bestelling?

Meer informatie
Buiten naar binnen

Buiten naar binnen: tuinmeubels voor binnen!

Datum:

Categorie: Tuin, Inspiratie

Tags: Tuinmeubelen, Interieur, Houten tuinmeubelen

Hebben jullie dat ook? Dat het allemaal véél te lang duurt voordat de zomer nu eindelijk eens echt begint? Het kan mij allemaal niet snel genoeg gaan. Kom maar op met dat mooie weer! Sta jij ook te popelen om je tuin of terras zomerklaar te maken? Daar hoort misschien ook een mooie nieuwe tuinset bij, maar wist je dat de tuinmeubelen van JYSK ook mooi staan binnen? Je denkt er vaak niet over na, maar het kan prima! In dit blog vind je inspiratie voor hoe je buitenmeubelen ook heel goed binnen kan gebruiken. Hoef je mooi niet te wachten tot hartje zomer met het kopen van je tuinmeubelen ;)

 

De VARMING stoel en de HOKKSUND stoel hebben een Scandinavische uitstraling en zouden erg mooi staan in de woonkamer of aan de eettafel. Deze stoelen zijn van hardhout en voorzien van het FSC®-keurmerk, zodat je gegarandeerd bent van duurzaam geproduceerde houten tuinmeubelen.

Tuinmeubels voor binnen

Bij het woord ‘binnen’ denk je misschien meteen aan de woonkamer of de keuken, maar een tuinset zou je ook erg mooi kunnen neerzetten in een aanbouw of serre. Of wat dacht je van een vakantiewoning of strandhuisje? Deze kun je ook mooi inrichten met het tuinassortiment van JYSK!