Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Super Week | Tot 70% korting op o.a. topmatrassen, fauteuils, loungemeubelen en sierkussens

Loungesets

Breng zomeravonden buiten door

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Tuinassortiment, Tuinaccessoires, Tuinset

Lange, zwoele zomeravonden zijn perfect om samen met goede vrienden gezellig buiten te zitten onder het genot van een hapje en lekker drankje. Waarom zou je naar een restaurant gaan als je in je tuin of op je balkon ook lekker kunt genieten van zomeravonden?
 


Er zijn genoeg restaurantjes of terrasjes waar je van een koel drankje kunt genieten, maar thuis blijven is net zo leuk! Nodig goede vrienden uit, haal lekkere dingen in huis en maak je tuin of balkon zomerproof. Het is goedkoper om thuis te genieten van een hapje en een drankje dan in een restaurant of op een duur terras. En misschien is de sfeer thuis nog wel intiemer en gezelliger! 

Tuinsets

Wanneer je vrienden of familie uitnodigt voor een gezellig tuinfeestje, wil je natuurlijk dat je tuin of balkon er goed uit ziet zodat je je gasten kunt ontvangen.

Het begint allemaal met een mooie tuinset, zodat jij en je gasten lekker buiten kunnen zitten. Afhankelijk van de grootte van je tuin of balkon kun je bepalen welke tuinset het meest geschikt is. Heb je een balkon of een kleine tuin, ga dan voor een bistroset. Een bistroset neemt weinig ruimte in beslag. Je kunt eventueel klapstoeltjes kopen die je kunt gebruiken als je gasten krijgt. 


Een loungeset is ook een optie wanneer je iets meer ruimte hebt en graag comfortabel zit. Of wat dacht je van een schommelbank? Leuk voor de kinderen en ontspannen voor volwassenen. 

 

 

Accessoires

Naast een mooie tuinset, kun je je tuin of balkon aankleden met sfeervolle accessoires. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je gasten het niet koud krijgen wanneer de zon onder gaat met plaids en sierkussens. Fleur je terras verder op met plantenbakken, tafelkleden, lantaarns en kaarsen. Zo is jouw tuin of balkon klaar voor de perfecte zomeravond! 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0