Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Scandinavisch interieur met witte kerstaccessoires

Binnenkijken: Een witte Scandinavische kerst

Datum:

Categorie: Binnenkijken

In onze Binnenkijken blogs nemen wij je mee in het interieur van JYSK fans! Deze editie staat volledig in het teken van een witte Scandinavische kerst. Neem een kijkje in het interieur van Sanne (@so.typically.dutch op Instagram). 

I'm dreaming of a white Christmas

Sanne heeft een Scandinavisch interieur. Ze woont in een voormalige melkboerderij uit 1840 die is verbouwd tot moderne boerenloft. Voor kerst 2020 koos ze vooral voor witte kerstdecoratie.

Scandinavische witte kerstdecoratie, kerstboom, kaarsen, lampen


Lampjesboom NORDRE kon niet ontbreken in het kerstinterieur van Sanne. Dit boompje is 45 cm hoog en heeft LED-lampjes. De lampjesboom werkt op batterijen, dus je kunt het boompje overal neerzetten.

Voor de kandelaar koos Sanne voor kaarsen CALLE. Deze kaarsen hebben een LED-lampje. De LED-verlichting van CALLE lijkt op echt kaarslicht, dus het is net zo sfeervol! Een kaars met LED-verlichting is ideaal als je kleine kinderen of huisdieren hebt, of wanneer je het om een andere reden niet prettig vindt om echte kaarsen te branden. 

Witte kerstbal met LED verlichting


Kerstballen SNORRE zijn een echte aanwinst voor je kerstinterieur! De kerstballen van porselein zijn erg sfeervol door het LED-licht wat door de gaatjes valt. Mooi voor in jouw kerstboom of leg ze bij elkaar op een decoratieve schaal.  

Bekijk het kerstmagazine

Scandinavische kerstboom, wit interieur, witte kerstdecoratie


Kunstkerstboom PYSSEL past perfect in het Scandinavische kerstplaatje. Versier de boom met een mooi lichtsnoer en kerstballen. Lamp RALPH is gemaakt van porselein en geeft een leuk effect door de gaatjes die in de lamp zitten. Daarnaast zie je op bovenstaande foto rotan lamp ALBERT

Wit kerstbomen bos

Sanne koos voor kerstboompjes AMFIBOL. Deze kerstbomen zijn ook gemaakt van porselein en bevatten een LED-lampje. Ook overdag, zonder lichtje, zien deze boompjes er mooi uit. Je koopt deze kerstbomen in een pak met 3 stuks. 

Witte kerstboompjes met LED verlichting


Sanne's kerstinterieur past perfect bij onze kersttrend Glacial Escape. Deze trend is geïnspireerd op winterse Scandinavische landschappen met een modern tintje. 

Wat vind jij van deze kerststijl? Laat het ons weten door een reactie onder dit blog achter te laten.

Bekijk ons kerstassortiment


Deze blog is in samenwerking met Sanne (@so.typically.dutch) tot stand gekomen. Alle foto's zijn gemaakt door @so.typically.dutch.