Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
5 trends bij JYSK voor tuinseizoen 2017

5 trends bij JYSK voor tuinseizoen 2017

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Tuinmeubelen, Tuinstoelen, Tuinassortiment

Lees hier meer over welke trends centraal staan bij JYSK tijdens het tuinseizoen van 2017.

De lente en zeker ook de zomer staan in het teken van lange lichte dagen, bloeiende tuinen en buitenactiviteiten voor het hele gezin. En nu de lente er bijna aan komt beginnen veel mensen binnenkort met het zomerklaar maken van hun tuin, patio of balkon. Bij JYSK hebben we gekozen voor 5 trends die dominant zijn tijdens het tuinseizoen van 2017.

Trend 1: Mix en match

De meeste mensen vinden het heerlijk om zich over te geven aan een oase van rust, een plek waar ze kunnen relaxen en ontsnappen aan de drukte van alledag. Of dit nu in een tuin ergens op het platteland is of een balkon midden in de stad, er zijn zoveel mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op jouw buitenhaven.

Je kunt bijvoorbeeld stoelen in verschillende kleuren en stijlen met één tafel combineren. Kies stoelen uit die jij leuk vindt en bij die jouw stijl en smaak passen. Dit geeft een leuke persoonlijke twist.

Tuintrends 2017 Mix and Match met verschillende tuinstoelen

Deze leuke VARMING tuinstoelen zijn er in 2 verschillende kleuren.
 

Trend 2: Lichte en natuurlijke kleuren en materialen

In 2017 ligt de focus op lichte en natuurlijke kleuren. Door de tuinmeubelen op je balkon of terras in natuurlijke kleuren te houden, kun je gemakkelijk voor een harmonieuze overgang zorgen tussen binnen en buiten en tegelijkertijd een authentiek buitenklimaat creëren.

Tuintrends 2017 Kies voor tuinmeubels in natuurlijke kleuren 

Loungeset VEBBESTRUP van aluminium en handgeweven, weerbestendig polyrotan.

Trend 3: Klassiek wit

Scandinavisch design is populair bij veel consumenten. Deze trend zagen we voorheen vooral binnenshuis, maar in het komende tuinseizoen zullen we de trend naar buiten brengen. Als het gaat om tuinmeubels zijn wit geschilderde houten tuinmeubels erg populair. Ze geven op een eenvoudige manier een romantische uitstraling aan jouw tuin of balkon.

Tuintrends 2017 Ga voor witte tuinmeubels deze zomer

Ga voor een mooi wit tuinstel zoals deze HVIDE SANDE 

Trend 4: Buitenverlichting

Ook al worden de dagen langer, buitenverlichting is een belangrijke bepalende factor bij het brengen van een knusse sfeer in je tuin. De laatste jaren is het assortiment van JYSK flink gegroeid, vooral in de duurzame alternatieven. Deze lampen bevatten solarbatterijen. Maar ook de immens populaire lantaarns in verschillende vormen en maten worden alom vertegenwoordigd dit tuinseizoen. Solarlampen zijn tevens ook een goed alternatief voor kaarsen, vooral wanneer je kinderen of huisdieren hebt.

Tuintrends 2017 Solarlampen zijn het helemaal

Bekijk alle buitenverlichting

Trend 5: Nog meer planten

In het afgelopen seizoen lag de focus op planten bij het decoreren en inrichten van je woonkamer. Green Botanics all over the place! Vooral cactussen en vetplanten. Maar deze trend heeft zich verspreid naar andere delen van de woning. In 2017 gebruiken we ook veel planten op ons balkon of om ons terras mee te versieren. De planten worden op verschillende niveaus en hoogtes geplaatst waardoor dit het buitenleven een extra dimensie geeft en een natuurlijke en organische atmosfeer creëert. 

 Tuintrends 2017 Meer planten op je patio of balkon

Ben je enthousiast geworden over deze nieuwe tuintrends en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met het opknappen van jouw tuin of balkon? Neem dan snel een kijkje bij ons tuinassortiment.