Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Meubelweek | 20-60% korting op alle indoor meubelen

4 tuinaccessoires waar je niet zonder kan deze zomer

4 tuinaccessoires waar je niet zonder kan deze zomer

Datum:

Categorie: Tuin

Tags: Tuinaccessoires, Tuinassortiment, Tuintrends

Er gaat niets boven tijd besteden aan je balkon of terras wanneer de lente zijn intrede heeft gedaan. Misschien denk je erover om een nieuwe tuinset aan te schaffen of wil je graag een luxe loungestoel op je terras neerzetten. Dit zal er zeker voor zorgen dat je tuin een moderne en trendy uitstraling krijgt. Maar vergeet niet dat het vooral ook de kleine accessoires zijn die zorgen voor een bepaalde sfeer of uitstraling in je tuin. Tijd voor wat inspiratie!

Ga voor een festivallook met sfeervolle buitenverlichting 

Buitenverlichting wordt vaak onderschat, maar dit is super belangrijk wanneer het aankomt op het zorgen voor een knus sfeertje in je tuin. Dit seizoen creëer jij jouw romantische festivalsetting!

Dit doe je door gebruik te maken van verschillende solarlampen gemixt met mooie kandelaren. Plaats een lantaarn op je tuintafel wanneer je vrienden of familie op bezoek krijgt. Tuinfeestje? Gebruik solarlampen om de weg naar het feestgedruis te verlichten. Dit zorgt meteen voor een warm welkom!

Nog een tip, plaats een aantal lampen bij elkaar. Dus dat je een groepje van lampen en kandelaren hebt op je balkon of terras. Wees vooral niet bang om verschillende soorten en maten door elkaar te gebruiken, dit zorgt juist voor een leuk effect!
 

 

Krukje – een must-have voor je terras

Plaats een krukje op je terras. Dit neemt weinig ruimte in en is op verschillende manieren te gebruiken:

  • Gebruik het als bijzettafel naast je ligstoel
  • Gebruik het als extra stoel wanneer je gasten op bezoek hebt
  • Gebruik het als zitje voor bij de vuurkorf, deze is vaak makkelijker te verplaatsen dan een zware tuinstoel

 

 

Bloempotten 2.0

Bloemen en planten zijn natuurlijk een must voor op je balkon of terras. Ze zorgen voor leven en kleur. Je kunt planten op verschillende manieren gebruiken op je tuin op te vrolijken en het is vaak makkelijker dan je denkt. Hang je planten bijvoorbeeld in deze bloempotten aan de muur of aan een leuk trapje.   
  Wil je een knus hoekje creëren op je terras? Gebruik dan deze bloempotten waarmee je gemakkelijk je terras of balkon in tweeën deelt.

 

Ook hier weer, maak een groepje met verschillende bloempotten bij elkaar. De bloempotten hoeven zeker niet met elkaar te matchen of van het zelfde materiaal te zijn. Kies gewoon wat je leuk vindt!

 

Tuinkussens voor optimaal comfort


Een van de meest belangrijke tuinaccessoires is natuurlijk het tuinkussen! Geen tuinstoel zonder tuinkussen als je het mij vraagt. Tuinkussens zorgen voor net dat beetje extra comfort in je tuin. Kies een zonnig plekje uit, leg een aantal zachte tuinkussens in je favoriete tuinstoel, pak een goed boek erbij en relax.
 

 

Het aanschaffen van een aantal leuke tuinaccessoires is voldoende om een compleet nieuwe look aan je tuin te geven. Geen groot budget nodig voor een compleet nieuwe tuinset. Ik zeg aan de slag met die tuin!