Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
3 voorjaarstrends voor je interieur

3 voorjaarstrends voor je interieur

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Trends, Inspiratie, Interieur

De lente is in aantocht! Tijd om je interieur een frisse, nieuwe look te geven. De interieurtrends van deze lente reflecteren eenvoud en transparantie. Laat je inspireren door de nieuwe artikelen en accessoires van JYSK!

Ons creatieve designerteam heeft alle artikelen stuk voor stuk geselecteerd. We hebben drie stijlen voor je op een rij gezet: Simplified Luxury, Urban Roots en Hygge. 

Simplified Luxury - less is more

De vernieuwde versie van de extravagante Dark Deco van vorig seizoen heet Simplified Luxury. Dit is een lichtere stijl, zowel in kleur als algemene expressie en uitstraling. De stijl is strak, gemixt met minimalistische patronen en zachte vormen.

Simplified Luxury

De kleuren zijn afkomstig van ruwe materiaalsoorten. De fysieke en visuele uitstraling zijn geïntegreerd en zorgen samen voor een harmonieus, kalm interieur. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende tinten, zoals blauw of groen.

Het textiel is zacht, luchtig en puur. De dessins zijn gebaseerd op natuurlijke materialen, zoals steen en terrazzo.

De meubels zijn geïnspireerd op de uitstraling van de jaren 50, dat is terug te zien aan de dunne poten en vale kleuren.

Examples of items reflecting the Simplified Luxury trend
 

Urban Roots – back to basics

Maak kennis met de botanische mega-trend die al een tijdje gaande is, maar dan op een manier zoals je hem nog nooit hebt gezien. Urban Roots staat symbool voor natuur, kalmte en welzijn. Met vurige en bruine kleurtonen verbindt Urban Roots je met de buitenwereld en creëert het een natuurlijke ambiance.

Decor in Urban Roots style

 

De structuur van de materialen is ruw en organisch. Het materiaal is een combinatie van zeegras, hout en metalen om een luchtige uitdrukking te creëren.

Textielsoorten zijn organisch, zoals katoen. De stijl is herkenbaar door de karakteristieke kleurentinten groen en goud.


Examples of items reflecting the Urban Roots trend

Hygge – met een vrouwelijke twist

Hygge is een expressieve interieurstijl die geïnspireerd is op de Bohemien-stijl, maar dan met een vrouwelijke touch. Creëer een knusse, huiselijke sfeer met rustieke kleuren en geometrische dessins. Bij Hygge wordt incompleet compleet.


Decor in Hygge style

 

Het textiel is versierd met vrolijke, kleurrijke franjes en bloemenprints. Het ontwerp is geïnspireerd op handwerk, wat voor een knusse en informele sfeer zorgt. Materialen zoals licht hout en gewoven bamboe zijn sfeerbepalend. De kleuren van Hygge zijn warm, zacht en vrouwelijk.

Examples of items reflecting the Hygge trend
 

Shop de artikelen

Displaying 0 - 0 of 0

Welke stijl is jouw favoriet?

Houd jij van warme kleuren, kleine details en natuurlijke materialen? Of ben je meer van koele en kalme kleuren met een minimalistische look? Bij JYSK is er altijd wel iets dat bij jou en je woning past.

Het volledige nieuwe assortiment is vanaf 12 februari 2018 verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop.