Maandelijkse verloting

Bij JYSK zijn we blij met al onze nieuwsbriefabonnees en zetten we onze nieuwsbriefabonnees graag in het zonnetje. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de online folder, de laatste woontrends, winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen direct in je mailbox. 

Hoe maak ik kans op de cadeaukaart t.w.v. €50?
Meld je aan voor de JYSK nieuwsbrief en update jouw gegevens door in de JYSK nieuwsbrief op "profiel aanpassen" te klikken. Zo hebben we de juiste gegevens om contact op te kunnen nemen met de winnaar. Je neemt nu automatisch deel aan de maandelijkse verloting van de JYSK cadeaukaart t.w.v. €50. 

Wat gebeurt er als je wint?
De winnaar van een JYSK cadeaukaart t.w.v. €50 ontvangt een bericht op zijn/haar e-mailadres. Als we binnen 14 dagen na het verzenden van de mail geen reactie hebben ontvangen, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Als we echter een automatisch bericht terug ontvangen waarin staat tot wanneer je afwezig bent (bijvoorbeeld door vakantie), wordt de termijn met een week verlengd tot na de datum van thuiskomst. 
Zodra we contact hebben met de winnaar en we toestemming van de winnaar hebben ontvangen, zal zijn/haar naam hier gepubliceerd worden.