Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Gordijn voor wandrek en beige gordijn voor het bed

Restyle jouw huis met multifunctionele gordijnen

Gordijnen zijn de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit en zullen de decoratie in huis verbeteren.

Ze kunnen voor veel meer worden gebruikt dan het aankleden van ramen en het tegenhouden van de zon. Gebruik gordijnen om de indeling te veranderen door een gordijn op te hangen of om rommel en rommelige planken te verbergen.

Stijlvolle gordijnen met een vleugje privacy

Gordijnen met twee lagen zijn een geweldige manier om licht binnen te laten en toch gezelligheid en privacy te behouden in je woonkamer.

Met textiel in de woonkamer creëer je een rustgevende sfeer en geeft tegelijkertijd een persoonlijk tintje aan je inrichting. Onze gordijnen STORAVAN en AGA zijn perfect voor die lichte en vloeiende look.

Gordijnen als slimme opbergoplossingen

Wil je al je spullen en rommel op een snelle, gemakkelijke en decoratieve manier verbergen? Gordijnen brengen zachtheid en kleuren in je huis en zijn ideaal om rommel te verbergen.

Shelving unit in metal with grey sheer curtains in front

Gebruik gordijnen om visueel storende elementen zoals tv-schermen, leidingen of rommel te verbergen. Kijk eens rond in je huis of je rommelige planken hebt die je met een gordijn kunt verbergen.

Shelving unit in metal with grey sheer curtains in front

Verander de plattegrond met lange gordijnen

Wil je ten slotte van één kamer twee kamers maken? Gebruik dan een gordijn als roomdivider om een kamer in een kamer te creëren.

Een vaste wand is niet altijd de beste roomdivider- zeker niet als je op zoek bent naar een meer flexibele oplossing. Wilt je het eet- en woongedeelte scheiden? Dan kan een gordijn een slimme en flexibele roomdivider zijn. Wanneer je de ruimte wilt verdelen, trek je gewoon het gordijn dicht en omgekeerd wanneer je wilt openen en ruimte wilt creëren.

Afhankelijk van wat je behoefte aan roomdividers is, moet je nadenken over de dikte van de gordijnen. Een dunner gordijn geeft een luchtiger indruk, maar je ziet ook wat er aan de andere kant verborgen is, terwijl een dikker gordijn het zicht beperkt en tegelijkertijd de akoestiek van een kamer ondersteunt.

Ons verduisteringsgordijn HITRA in een dikkere kwaliteit creëert onmiddellijke privacy. Perfect als je de slaap- en woonruimte moet scheiden.

Lees meer over het kiezen en installeren van gordijnen en jaloezieën