Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
ELEKTRISCH BED 90X200 TEMPRAKON
GOLD E40 TRAAGSCHUIM ELEKTRISCH BED 80X200
GOLD E50 Elektrisch bed 90x200 traagsch

Elektrische bedden

Kijk je voor het slapen gaan nog graag even televisie of lees je regelmatig een boek, dan kan een elektrisch bed extra comfort bieden. Met de afstandsbediening aan de zijkant van het bed kun je zelf de hoogte van de rugleuning instellen, terwijl je op bed ligt. Speciaal voor elektrische bedden verkopen wij split topmatrassen die mee bewegen met de hoogte van de rugleuning.  

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste bed en matras? Met behulp van deze tips kun je de juiste keuze maken.

Elektrische bedden - Accessoires

Elektrische bedden voor steun en comfort

Bij JYSK vind je altijd een ruim assortiment elektrische bedden en accessoires. Met een elektrisch bed ben je verzekerd van optimale steun en comfort, of je nu wilt slapen of alleen even wilt ontspannen met een goed boek.

Elektrische bedden combineren bepaalde matrassen met hoog/laag-bodem, waardoor je de optimale zit-, rust- en slaaphouding kunt vinden. Een elektrisch bed is bijvoorbeeld een goede keus als je ervan houdt om in bed te lezen of tv te kijken. Je kunt dan gemakkelijk omhoog komen en een comfortabele houding vinden. Als je oogleden zwaar worden en het tijd is om te slapen, doe je het bed gewoon weer rustig en stil naar beneden. Als je vermoeide benen hebt na een lange dag werken, kan het prettig zijn om ze iets hoger te leggen.

Een elektrisch bed is ook praktisch als je gedurende een langere periode bedlegerig bent, omdat je je lichaamshouding kunt afwisselen.

Bij JYSK hebben we een groot aantal complete elektrische bedden, maar je kunt ook zelf de gewenste afzonderlijke onderdelen combineren. 

Win een JYSK cadeaukaart t.w.v. €50

Visa Mastercard