Mooie rieten manden ter decoratie of voor opbergen

Opruimen wordt leuker met de rieten manden van JYSK. We hebben een groot assortiment rieten mandjes met genoeg keuze voor iedereen. Gebruik de rieten manden in jouw vakkenkast, roomdivider of onder het bankje in de hal. Zo kun je alle kleine rommeltjes en schoenen uit het zicht opbergen en ontstaat er rust in het huis. We hebben rieten manden met een romantische look, een Scandinavische stijl en een stoere uitstraling. 

  Manden en dozen - Rieten manden etc.

  Opbergbox BJORK B40xL30xH18cm gerecycled
  3,-/stuk
  3,99 /stuk
  25% korting
  Zolang de voorraad strekt
  Mand REIMERT B24xL33xH17cm groen
  6,99/stuk
  Zolang de voorraad strekt
  Mand SIMEN Ø28xH24cm naturel
  11,50/stuk
  14,99 /stuk
  23% korting
  Mand CHRISTER Ø33xH31cm
  13,50/stuk
  AANBIEDING
  Mand ELI B37xL37xH32cm naturel
  20,-/stuk
  24,99 /stuk
  20% korting

  Een rieten mand als plantenmand

  Met de boho- en urban jungle trends, kun je niet genoeg rieten opbergmandjes en planten in huis hebben. Deze twee zijn namelijk ook perfect met elkaar te combineren. Vind je een gewone bloempot maar saai? Zet je plant dan eens in een stevige rieten mand. Een rieten draadmand staat leuk op de grond, maar ook mooi op een kast of dressoir. Je kunt ook een mandenset kiezen, met twee dezelfde manden die verschillen in formaat. Vind je een plant in een hangmand ook zo leuk? Rieten hangmanden hangen leuk aan het plafond en staan tof in je keuken of misschien zelfs boven de eettafel

  Tijdschriftenmand voor op de grond

  Lees jij graag tijdschriften of kranten? Dikke kans dat deze wel eens rondslingeren in je huis. Berg je boekjes netjes op in een grote rieten mand of krantenmand, die je onder de salontafel of naast de bank kunt zetten. Zo heb je al jouw tijdschriften en ander leesmateriaal snel bij de hand en blijft de woonkamer netjes. 

  Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle lectuurmand, die past bij je sidetable of dressoir. Lectuurmanden staan netjes en zorgen ervoor dat je ruimte opgeruimd blijft.