Dekbedovertrekken voor kinderen brengen sfeer in de kinderkamer

Op het moment dat je kinderen een bepaalde leeftijd bereiken, ontwikkelen ze hun eigen mening en willen ze niet meer alles aannemen van iedereen. Ze willen zelf keuzes gaan maken, zo ook de keuze voor hun bed en het dekbedovertrek.

Elk kind heeft een periode dat slapen iets lastiger gaat dan normaal. Als ouder wil je slapen gaan zo leuk mogelijk maken voor jouw zoon of dochter. Met de dekbedovertrekken van hun favoriet maak je slapen gaan een feestje. JYSK biedt dekbedovertrekken met verschillende prints, zoals tekenfilms, voetbalclubs of dieren. Van FIFA tot Mickey, van JURASSIC WORLD tot Pokemon.

Verras je kind met een dekbedovertrek

Bij JYSK hebben we diverse dekbedovertrekken voor kinderen met verschillende patronen en motieven, zodat je zeker weet dat er iets tussen zit wat jouw kind leuk vindt. Jongens hebben vaak voorkeur voor de kinderdekbedovertrekken met blauwe, zwarte en groene kleuren, terwijl meisjes vaak meer houden van roze en paarse kleuren. Het kan natuurlijk ook omgekeerd zijn. Maak jouw zoon of dochter blij met een dekbed van hun favoriet.

Bij JYSK bezit al het beddengoed voor kinderen het milieu- en gezondheidskeurmerk Oeko-Tex. Als ouder kan je jouw kind met een gerust hart onder beddengoed van JYSK laten slapen. Bovendien kan al het JYSK beddengoed voor kinderen in de wasmachine worden gewassen bij eventuele ongelukjes of vlekken.

Handdoeken met dezelfde print

Naast leuke dekbedovertrekken met de favorieten van je kind erop, heeft JYSK ook strandlakens met dezelfde print. Je zoon of dochter kan zich na het douchen afdrogen met een handdoek met zijn of haar favoriete tekenfilm, voetbalclub of dier erop. Dit maakt het douchen of in bad gaan meteen een stuk leuker. Daarnaast kan je de handdoek ook meenemen naar het strand of zwembad. Bekijk hier ons aanbod kinderhanddoeken.