Mooie eetkamerbanken voor bij je eettafel

Ben je de traditionele eetkamerstoelen beu en wil je eens wat anders proberen? Plaats dan een eetkamerbank aan je eettafel. Een eettafelbank staat leuk en kan heel praktisch zijn. Zo creëer je extra zitruimte, want men kan makkelijk aanschuiven. Je kunt het bankje wat comfortabeler maken door er zitkussens op te leggen.  

Je kunt gaan voor een houten bankje, maar we hebben ook een klepbank met extra opbergruimte in ons assortiment. Berg hier bijvoorbeeld de zitkussens of het speelgoed van je kinderen in op. 
 

    Eetkamer - Eetkamerbanken

    Leuke eetkamerbanken voor in de eetkamer

    Ben je toe aan nieuwe stoelen? En twijfel je misschien over een leuke eetbank? Waarom combineer je deze twee niet? Een eetkamerbank in combinatie met eetkamerstoelen biedt extra veel zitruimte voor je gasten en staat onwijs gezellig aan de eettafel. Je ziet het tegenwoordig steeds vaak dat men kiest voor een bankje aan de ene kant van de tafel en twee of drie eetstoelen aan de andere kant van de tafel. Je kunt daarbij kiezen voor stoelen en een zitbank uit dezelfde stijl of je kunt gek doen en twee totaal verschillende woonstijlen laten zien.