Vitrinekasten en kasten voor iedere stijl

Bij het inrichten van je huis zijn kasten onmisbaar voor zowel opbergruimte als esthetische waarde. Of je nu op zoek bent naar een vitrinekast om je mooiste items te presenteren of een dichte kast voor extra opbergruimte, het materiaal waarvan de kast is gemaakt, speelt een grote rol in de uitstraling en functionaliteit.

Kasten en vitrinekast voor je mooiste bezittingen

Vitrinekasten zijn perfect om waardevolle of decoratieve items tentoon te stellen. Door de glazen deuren zijn je bezittingen goed zichtbaar en beschermd tegen stof en vuil. Vitrinekasten kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Een vitrinekast heeft in ieder geval vaak een deur met glas, dit is meestal gehard glas waardoor het glas beter tegen een stootje kan.

Materiaal passend bij je interieur

Kasten en vitrinekasten zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en materialen. Het materiaal is van belang zodat het goed aansluit bij je interieur en voor de kwaliteit. De materialen die wij aanbieden zijn staal, essen, MDF, melamine en hout in de kleuren licht eiken, donker eiken, zwart en wit.