Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Zwarte gamingtafel met LED-verlichting in meerdere kleuren

Ga all-in met het HALDUM LED-gamingbureau

Wij introduceren graag onze nieuwe LED-gamingtafel HALDUM! Een gametafel met een mooie verlichting. Als je klaar bent om all-in te gaan met je gaming-setup, kies dan voor HALDUM!

Verlicht je game ervaring

Het HALDUM-gamingtafel verlicht je gaming-station met een geïntegreerd LED-paneel dat van de ene tafelzijde naar de andere is geplaatst.

We raden aan om de tafel op een afstand van de muur te plaatsen. Dit zorgt voor een canvas waarop de LED's kunnen schijnen en creëert een meeslepende gloed op de muur - vergelijkbaar met omgevingslicht.

HALDUM


Met de meegeleverde controller bedien je alles draadloos. Kies uit een reeks vooraf ingestelde effecten, zoals het regenboogeffect, of selecteer een specifieke kleur op de controller. Als je de kleur van je gamingaccessoires wilt matchen, pas dan de kleur direct op de controller aan.

Je kunt alles, van helderheidsschaal en stroomsnelheid van de effecten, rechtstreeks vanaf jouw controller aanpassen.

HALDUM maakt eenvoudig verbinding met je apparaten

De HALDUM-gamingtafel is "plug and play", wat betekent dat je hem eenvoudig kunt aansluiten op alles met een USB-uitgang met behulp van de meegeleverde USB-A-kabel. Sluit hem aan op jouw pc, jouw AC-adapter - we hebben de keuze aan jou overgelaten. We raden aan om een ​​PowerBank (niet meegeleverd) te gebruiken en deze in de ingebouwde draadgaasopslag onder het tafelblad te plaatsen.
 

Praktisch draadgaas kabelsysteem

Kabelbeheer is belangrijk om een ​​strak ogende gaming-setup te garanderen. Met het slimme draadgaas kabelsysteem leid je al je kabels onder de tafel door en omhoog door de kabelroutes in het tafelblad.

Plaats je voedingsadapterstrips in het draadgaassysteem en je hebt maar één kabel die vanaf je tafel loopt.

Tafelblad met koolstofvezelstructuur en stelpoten

De HALDUM gamingtafel heeft verschillende coole eigenschappen waardoor hij opvalt. Bijvoorbeeld het gedetailleerde koolstofvezelstructuur op het tafelblad, dat zorgt voor een strak uiterlijk en een geweldig gevoel. 

Heb je een nieuwe gamestoel nodig die bij je gamingtafel past? Bekijk ons ​​assortiment gamestoelen.
 


Het hele frame van het HALDUM-gamingbureau is gemaakt van metaal - van de steunbalk tot de poten van de tafel. Twee grote verstellers zijn onder de constructie van elke voet geplaatst zodat de tafel altijd recht staat, ook als deze op ongelijke oppervlakken wordt geplaatst.

Wil jij een bijpassende gamestoel met LED verlichting? Lees dan ons blog over gamestoel RANUM

 

Ontdek meer

In de spotlight: LIMFJORDEN

Style je thuiswerkplek met een klein budget

Gamestoel met LED verlichting

Zo organiseer je je thuiswerkplek