De mooiste partytenten voor een geweldig tuinfeest

Een partytent biedt talloze gebruiksmogelijkheden en maakt het gemakkelijker om in je tuin van de zomer te genieten. Met een partytent of windscherm kun je op winderige zomerdagen een warme en windstille hoek creëren. Als de zonnestralen daarentegen te heet worden, kan een partytent ook verkoelende schaduw bieden. Partytenten kunnen verder dienen als bescherming tegen de avonddauw of een lichte regenbui. Bij JYSK kun je partytenten in veel verschillende afmetingen en voor verschillende weertypen kopen. Plaats je loungeset of buitentafel met tuinstoelen onder de partytent en geniet van de zomer. Maak het af met wat leuke decoratie zoals bloembakken en sfeerverlichting.
 

5 artikelen
    5 artikelen

    Vind bij JYSK jouw partytent 

    Een partytent is ook ideaal wanneer je gasten hebt uitgenodigd. Zoals bekend is het weer moeilijk te voorspellen, maar met een waterdichte feesttent valt jouw barbecue of party met vrienden niet in het water, zelfs niet bij een onverwachte regenbui. En als de zon schijnt, kun je makkelijk de zijwanden omhoog doen en het zonlicht binnen laten. 
    Als je veel gasten verwacht, is het de moeite waard om in een solide, waterafstotende tent te investeren en een gezellige kamer midden in je tuin te creëren. Bij JYSK vind je een ruim assortiment solarlampen en bloempotten, zodat je eenvoudig een feestelijke sfeer creëert.

    Kijk voor je specifieke wensen bij de specificaties van het product. Sommige partytenten zijn waterafstotend, en sommige zijn alleen zonwerend.