Luxe ligbedden en ligstoelen voor je tuin

Wat is er nu fijner dan achterover leunend van de zon te genieten met een goed boek en een koel drankje bij de hand op een comfortabel ligbed? De zomer is de tijd om te ontspannen en onszelf te verwennen – tijd om te luieren en van het leven te genieten. Met een ligstoel of ligbed in je tuin ontspan je optimaal en vergeet je alle stress. We hebben veel verschillende ligstoelen en ligbedden, zodat je er zeker eentje vindt die bij jouw smaak en wensen past.

Onze ligstoelen en ligbedden zijn gemaakt van aluminium met slijtvast textiel of van hardhout met een luxe uitstraling. Zorg er voor dat je hardhouten tuinmeubelen altijd goed onderhoud. Je leest hier hoe je dat doet.

Creëer een luxe loungehoek in jouw tuin

Blijf jij deze zomer in Nederland en misschien wel gewoon lekker in eigen tuin? Verwen jezelf met een comfortabel zonnebed. Misschien kun je wel twee ligbedjes aanschaffen, één voor jou en één voor je partner. Combineer je tuinbed met een loungeset en creëer je eigen behaaglijke ontspanningshoek in de tuin, waar je onbekommerd van de zomer kunt genieten op een heerlijk strandbed.

Zachte tuinkussens voor op jouw ligbed of ligstoel

Als je voor totaal comfort gaat, mag een tuinkussen voor jouw zonnebedden niet ontbreken. Bij JYSK vind je een ruim assortiment ligbedkussen in verschillende kleuren passend bij verschillende strandbedden. Combineer je ligkussen met de zitkussens van je tuinstoelen voor een leuk effect.