Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Tot 60% korting op heel veel slaapartikelen tijdens de Slaapweek 

Bekijk alle aanbiedingen

Tuintrends 2016

Datum:

Categorie: Inspiratie, Tuin

Tags: Tuintrends, Buiten, Tuinmeubelen, Tuinaccessoires

Wat zijn de tuintrends voor 2016, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen

Een belangrijke woontrend van dit seizoen is groen in huis. We vullen onze woonkamers met verschillende bloemetjes en plantjes. Deze trend zetten we door in onze tuin, maar dan net omgekeerd. We halen het binnen naar buiten. De trend van deze zomer is om je tuin aan te passen aan je interieur en de overloop van woonkamer naar tuin zo klein mogelijk te maken. Pas de stijl en kleuren van je tuin dus aan op het interieur van je huis.

Tuintrends 2016

Kruiden kweken we zelf

We hechten steeds meer waarde aan puur en eerlijk voedsel. Verse kruiden en onbespoten groenten horen daar ook bij. Niet gek dus dat we steeds meer groente- en kruidentuintjes zien. Supermarkt? Nee hoor, onze kruiden kweken we dit seizoen zelf!

Verticaal tuinieren

Leuk al die kruiden zelf kweken, maar waar halen we dan de ruimte vandaan? Verticaal tuinieren is de oplossing! Deze trend is ideaal voor degene met een kleine tuin of balkon. Planten staan anno 2016 niet alleen op de grond, we hangen ze ook graag tegen de muur of aan het plafond. Mooi en praktisch als je het ons vraagt!

Tuintrends 2016

Natuurlijke tuin

Waar we voorheen zagen dat tuinen vaak strak en stijlvol aangelegd waren, mag het dit seizoen wat ‘losser’. De natuur is op haar mooist wanneer ze op de vrije loop wordt gelaten. Dat zien we ook terug in deze trend.

Stukje buitenland in je tuin

We houden van reizen en leren graag nieuwe culturen kennen. En wat is er nu mooier dan een stukje van die ervaring mee te nemen naar huis. We zien steeds meer buitenlandse invloeden in onze tuinen. Dus een tip voor de eerstvolgende keer dat je op reis gaat, geen souvenir voor in huis maar voor in je tuin!

Tuintrends 2016

 

[][]