Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
THE THINKER

Kom tot rust met The Thinker

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Inspiratie, Trends, Woontrend

Welkom bij de kalme en rustgevende trend die we The Thinker noemen.

The Thinker streeft naar eenvoud en harmonie en sluit aan bij een klassiek-minimalistische Scandinavische levensstijl. We creëren rustige ruimtes en stille hoekjes voor mindfulness en 'in het nu zijn'. Leun achterover in fauteuil POMOSE met een roman of verlies jezelf in gedachten.


De kleuren zijn blauw, grijs en zwart zonder storende contrasten die de aandacht kunnen afleiden. De tijdloze en stijlvolle tinten combineren oud en nieuw om een doordachte sfeer te creëren. 

Decoreer je muur met wandplank HEJLSMINDE en wees niet bang om ruimtes leeg te laten zodat het rust uitstraalt. Verlicht een donkere hoek met tafellamp HELGI in wit metaal.


Deze trend legt de nadruk op zuivere geometrische elementen en laat zo ruimte voor reflectie, met een eigentijdse Scandinavische attitude. Metaal, glas, keramiek en hout worden gecombineerd om een elegante uitstraling te creëren.

Plaats bank AALBORG in de hal of in de woonkamer. Het is niet alleen een plek om op te rusten maar creëert ook een natuurlijke plek voor opslag – weggestopt in prachtige dozen.


Creëer een relaxte plek in de slaapkamer, zo mooi en comfortabel dat je er de hele dag wilt zijn! Dekbedovertrek KATJA past perfect bij bedframe KONGSBERG in deze setting.


The Thinker is een van de drie nieuwe trends bij JYSK dit seizoen. Ons design team heeft zorgvuldig alle producten uitgekozen, passend bij elke trend. Laat jezelf ook inspireren door de twee andere trends: Creative Mind en Human Nature