Ontspan op een donzen kussen van JYSK

Hoe lekker is het om na een lange dag heerlijk weg te zakken in een zacht donzen kussen? Dat wil toch iedereen? Een kussen van dons is een van de zachtste kussen die je kunt kiezen en waar je heerlijk in kunt wegzakken. JYSK biedt verschillende soorten vulling aan. Je kan kiezen voor een wollen kussen, een zijde kussen of een hoofdkussen met kapok. Daarnaast is merendeel van onze natuurlijke kussen allergievriendelijk, waardoor deze kussens geschikt zijn voor vrijwel iedereen.

4 artikelen
  4 artikelen

  Natuurvulling - Diversen

  Kussen 950g JESSHEIM 60x63/70
  30,-/stuk
  44,99 /stuk
  33% korting
  plus
  Kussen 950g MELEGGA 60x63/70
  35,-/stuk
  54,99 /stuk
  36% korting
  gold
  Kussen 1000g TEXEL 60x63/70
  50,-/stuk
  74,99 /stuk
  33% korting
  plus
  Kussen 790g SILKDREAMS 60x63/70
  60,-/stuk
  84,99 /stuk
  29% korting
  gold
  Online Only

  Een kussen met de juiste hoogte voor jouw slaaphouding

  Ieder persoon heeft een andere slaaphouding. Het verschilt dus ook per persoon welk kussen daar het beste bij past. Bij JYSK bieden wij hoofdkussens aan van verschillende hoogtes. Voor de buikslapers hebben wij lage kussen. Voor de rug- en zijslapers onder ons bieden wij medium tot hoge kussens. Lees in onze hoofdkussengids welk kussen het beste bij jouw manier van slapen past. In deze gids staat ook meer uitleg over onze hoofdkussens die wij aanbieden.

  Een natuurlijk dekbed bij jouw donzen hoofdkussen

  JYSK biedt ook dekbedden aan met een natuurlijke vulling. Deze dekbedden zijn enorm zacht en heerlijk warm. Wij hebben dekbedden van verschillende materialen zoals eendendons of wol. In Nederland is een natuurlijk dekbed nog niet erg populair, terwijl er veel voordelen aan zitten. Ben je benieuwd naar de voordelen van een natuurlijk dekbed? In deze blog hebben wij de voordelen van een natuurlijk dekbed voor jou op een rijtje gezet.

  Bekijk hier ons ruime aanbod natuurlijke dekbedden.