Mooie rieten manden ter decoratie of voor opbergen

Opruimen wordt leuker met de rieten manden van JYSK. We hebben een groot assortiment rieten mandjes met genoeg keuze voor iedereen. Gebruik de rieten manden in jouw vakkenkast, roomdivider of onder het bankje in de hal. Zo kun je alle kleine rommeltjes en schoenen uit het zicht opbergen in een van onze leuke mandjes van riet en ontstaat er rust in het huis. We hebben rieten manden met een romantische look, een Scandinavische stijl en een stoere uitstraling. 

Een rieten mand als plantenmand

Met de boho- en urban jungle trends, kun je niet genoeg rieten opbergmandjes en planten in huis hebben. Deze twee zijn namelijk ook perfect met elkaar te combineren. Vind je een gewone bloempot maar saai? Zet je plant dan eens in een stevige rieten mand, denk er hierbij wel aan dat je er een plastic bak onder zet zodat het water niet door de mand heen druppelt. Een rieten draadmand staat leuk op de grond, maar ook mooi op een kast of dressoir. Je kunt ook een mandenset kiezen, met twee dezelfde manden die verschillen in formaat. Vind je een plant in een hangmand ook zo leuk? Rieten hangmanden hangen leuk aan het plafond en staan tof in je keuken of misschien zelfs boven de eettafel

Tijdschriftenmand voor op de grond

Lees jij graag tijdschriften of kranten? Dikke kans dat deze wel eens rondslingeren in je huis. Berg je boekjes netjes op in een grote rieten mand of krantenmand, die je onder de salontafel, naast je TV-meubel of naast de bank kunt zetten. Zo heb je al jouw tijdschriften en ander leesmateriaal snel bij de hand en blijft de woonkamer netjes. 

Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle lectuurmand, die past bij je sidetable of dressoir. Lectuurmanden staan netjes en zorgen ervoor dat je ruimte opgeruimd blijft. 

Een houtmand voor kachelhout

Een mand kan ook gebruikt worden om hout in op te bergen om de kachel aan te steken in de winter. Naast dat het er leuk uit ziet, is het ook nog eens praktisch omdat de rommeltjes van het hout in de mand vallen en niet op de grond.