Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Schommelstoel LANGESUND

Sneak preview: de nieuwste JYSK meubelen

Datum:

Categorie: Inspiratie, Woonkamer

Tags: Meubelen, Inspiratie

Grote kans dat jij nog láng niet aan het najaar moet denken en ik geef je groot gelijk! We hebben gelukkig nog een heerlijke zomer voor ons. Maar wij blikken toch vast vooruit op het nieuwe indoor woonseizoen. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste JYSK meubelen? Wij geven je graag een sneak preview! 

Lekker schommelen

Schommelstoelen zitten erg comfortabel en zien er ook nog eens leuk uit! Wat dacht je van schommelstoel LANGESUND? Dit leuke exemplaar is vanaf 16 juli verkrijgbaar. 

Schommelstoel LANGESUND


Relax-fauteuil

Een fauteuil in je woonkamer is een echte must-have voor het indoor seizoen, zodat jij lekker kunt bijkomen na een lange werkdag. Leg je voeten op een hocker of poef voor het ultieme relax-gevoel! Fauteuil POMOSE en poef PADBORG zijn verkrijgbaar vanaf 16 juli.

Fauteuil POMOSE

 

Natuurlijke twist

Geef je interieur een natuurlijke twist. Deze rotan fauteuil LISELEJE is verkrijgbaar vanaf 16 juli. Het rotan bijzettafeltje komt later in ons assortiment, de datum volgt. Houd onze website in de gaten! 

Fauteuil LISELEJE 

Pasteltinten

Ben jij gek op pastel? Vanaf 1 september komt eetkamerstoel DAMMEN in ons assortiment. DAMMEN is verkrijgbaar in 3 pasteltinten: roze, blauw en groen. 

Eetkamerstoel DAMMEN

Stijlvolle slaapbank

Een slaapbank is een ideale oplossing als je niet zoveel ruimte hebt. SADDERUP is niet alleen multifunctioneel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Slaapbank SADDERUP is vanaf 16 juli alleen online verkrijgbaar.

Slaapbank SADDERUP

Opgeruimd staat netjes

Berg je kleding op in kledingkast TARP. De kast heeft schuifdeuren, 2 schappen en 2 kledingroedes. Kledingkast TARP is vanaf 16 juli alleen online verkrijgbaar. 

Kledingkast TARP


Wat vind jij van de nieuwe JYSK meubelen?