Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Profiteer van de Cyber Days! 20-50% korting op alle Online Only artikelen 


Vanwege drukte bij PostNL pakketten kan de bezorging van jouw pakket vertraging oplopen

Bekijk alle aanbiedingen

Garden Party – tips voor een sfeervolle zomeravond

Datum:

Categorie: Inspiratie, Tuin

Tags: Tuinaccessoires, Feest

Na alle stortbuien van afgelopen week kunnen we wel wat gezelligheid gebruiken. Gelukkig zijn de weersvooruitzichten inmiddels weer goed: tijd voor een tuinfeestje!

Even leek het een druilerige Hollandse zomer te worden, maar na regen komt zonneschijn en daarmee gaan we deze week weer een aantal heerlijk zwoele zomeravonden tegemoet. Die lenen zich uitstekend voor een gezellige tuinborrel met vrienden, familie of de buren. Onmisbare ingrediënten zijn mooi weer, lekkere hapjes en drankjes en goede muziek. Hiermee komt je feestje sowieso van de grond. Maar wil je nét even dat extra beetje sfeer aan je Garden Party toevoegen? Lees dan onderstaande tips eens door. Met de juiste accessoires ziet jouw tuin er namelijk binnen een handomdraai helemaal party-proof uit!

Lantaarns

Niets geeft zoveel sfeer als een zee van lichtjes. Wanneer de avond valt en het buiten begint te schemeren is het tijd om de lantaarns aan te steken. Of je nu kiest voor een paar grote exemplaren, heel veel kleintjes of een mix van alles door elkaar, het kaarslicht zal een aangename gloed over jouw gasten verspreiden. Onze tip: kies voor een variatie aan grote en kleine lantaarns en plaats deze strategisch langs de randen van je terras. Zo wordt je hele terras zacht verlicht en de variatie in lantaarns geeft een speelse uitstraling. Eventueel zou je ook waxinelichtjes in jam- of groentepotjes kunnen doen en hiermee je presentatie aanvullen. Deze doen het ook leuk op statafels of langs een donker tuinpad, én zijn uiteraard helemaal budgetverantwoord.

Solarlampen

Heb je bloembedden, perkjes of een grasveld in je tuin? Door hier solarlampen in te plaatsen creëer je heel makkelijk meer licht en diepte in je tuin. Solarlampen laden overdag op en gaan automatisch aan wanneer de avond valt. Hiermee verlicht je makkelijk een pad of bijvoorbeeld een mooie struik. Wat écht voor een sprookjesachtige uitstraling zorgt zijn solar lichtsnoeren. Hang deze op en je tuin wordt van bovenaf verlicht door een zee van romantische lichtbolletjes.

Sierkussens

Kussens, plaids & overige accessoires

Heeft je feestje een thema? Top! Dit geeft je wat houvast in het kiezen van je accessoires. Dierenprint, Oosters of juist een All White thema: je kan je accessoires er makkelijk op uitkiezen. Maar ook als je feestje geen thema heeft is het een goed idee om aan een bepaald kleurenpalet vast te houden. Accessoires in verschillende tinten blauw geven je tuin een uniforme uitstraling en creëren een rustige oase. Perfect voor een relaxte borrel! Wil je écht uitpakken? Kies dan voor een feestelijke mix van bonte kleuren. Roze, groen, paars en blauw zijn kleuren die goed met elkaar combineren. Ga helemaal los met gekleurde kussens, plaids, kaarsen, slingers, servetten, rietjes en serveer bijvoorbeeld roze drankjes. Een kleurrijke knalfuif gegarandeerd!

[][]