Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
NEJLIKA and BERNT

Botanische prints met een roze tint

Datum:

Categorie: Inspiratie

Het ontwerpteam van JYSK is altijd druk bezig om verschillende trends uit de samenleving te verwerken in prachtige producten. Dit seizoen is dat goed gelukt met deze botanische print, zo goed zelfs dat we deze prints verwerkt hebben in een hele reeks producten uit meerdere categorieën. Zo zit er voor jou altijd iets tussen om je interieur mee op te vrolijken!
 

 

Line Lindskov, onze Range and Design Coordinator, legt uit waarom de print zo speciaal is. “Het is een trendy bloemenprint, wat zorgt voor een mooie zachte uitstraling. De prints zijn tweetonig, dat betekent dat de bloemen en de achtergrond verschillende tinten van dezelfde kleur zijn. Dit zorgt voor een rustige Scandinavische uitstraling en past perfect in de trend van dit seizoen. De trend SUNBAKED is hier een perfect voorbeeld van met verschillende roze tinten.”


Decoratie artikelen met perfect afgestemde designs

“We hebben ervoor gekozen om deze designs zo aan te passen dat ze perfect passen bij de producten. Hiermee zorgen we voor een bepaalde eenheid door het hele assortiment.” vervolgt Line Lindskov.

 

Vanaf 15 februari kun je deze collectie in een winkel bij jouw in de buurt vinden. In de toekomst gaat JYSK elk jaar nieuwe prints ontwikkelen. Houd onze website hiervoor in de gaten!