Lichtdoorlatende rolgordijnen voor ieder interieur

Wil jij een rolgordijn met daglicht in huis zonder privacy te verliezen? Kies dan voor lichtdoorlatende rolgordijnen. De gordijnen hebben een bepaalde stof waardoor het mogelijk is om daglicht te zien. Het licht wordt dus niet volledig afgedekt door de gordijnen. De lichtdoorlatende gordijnen zijn te vinden in diverse maten en kleuren; grijs, wit, zwart en beige. Kies voor een kleur die bij jou en de ruimte past!

Lichtdoorlatende rolgordijn met effect

Lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen voor daglicht, maar werken ook isolerend. Zo zorgt de dikte van het stof ervoor dat de warmte en kou voor een deel wordt tegengehouden. Hierdoor koelt het niet af in huis en hoef je niet onnodig de verwarming aan te zetten. Zo bespaar je kosten! Daarnaast is het ook geluiddempend. Tijdens het slapen kun je nog wel eens wakker worden door bepaalde geluiden. Met deze rolgordijn wordt het geluid gedempt. Hierdoor heb je mogelijk een betere concentratie en slaap je lekker zonder geluiden.

Welk lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijn kies is?

Je hebt lichtdoorlatende-, maar ook verduisterende rolgordijnen. Het verschil is dat het lichtdoorlatende rolgordijn, daglicht niet volledig afdekt en de verduisterende rolgordijnen wel. Wat vind jij fijn tijdens het slapen of als je bezig bent? Maak hierin een overweging en maak de juiste keus! Beide gordijnen zijn in diverse kleuren en maten beschikbaar en is geschikt voor bijna iedere ruimte. Klik hier voor het aanbod van de verduisterende gordijnen.