Raamfolie voor ieder raam

Wil jij het simpel houden en niet veel tijd en geld besteden aan raamdecoratie? Dan bieden wij als alternatief voor gordijnen, raamfolie aan. JYSK biedt raamfolie aan in een lichtdoorlatende, transparante kleur. In ons assortiment vind je plakfolie met verschillende designs. Bijvoorbeeld met een patroon met stenen en strepen of gewoon een effen, zonwerende folie. Genoeg om een leuke folie te kiezen voor op jouw raam! De raamfoliën zijn beschikbaar in de standaardmaten; 45x200 en 90x200. Shop eenvoudig jouw nieuwe raamfolie online of in een van onze winkels

Raamfolie voor privacy

Raamfolie zorgt ervoor dat een gedeelte van het raam wordt afgedekt. Het is wel lichtdoorlatend, maar je hebt van buiten niet tot nauwelijks inkijk bij het gedeelte waar het folie zich bevindt. Je kunt de plakfolie overal op jouw raam plakken; midden, boven of onder. Vaak wordt in verband met privacy de raamfolie onderin geplakt, maar soms ook in het midden. Het ligt eraan wat jij belangrijk vindt, doe je het voor de privacy of decoratie?

Combinatie van raamfolie en kant & klaar gordijnen

Alleen een zelfklevende raamfolie gebruiken als raamdecoratie kan er soms best saai of kaal eruit zien. Gelukkig kan JYSK hier meer smaak aan toevoegen. Combineer jouw nieuwe plakfolie voor op je raam met sfeervolle kant & klaar gordijnen. Hierin kun je kiezen voor mooie overgordijnen, vitrages, in betweens, lichtverduisterende- en lichtdoorlatende gordijnen. Zo kun jij zelf bepalen hoeveel daglicht je naar binnen laat schijnen. Bekijk hier alle kant & klaar gordijnen.

Raamfolie in bijna iedere ruimte

Raamfolie kan in bijna iedere ruimte geplakt worden; slaapkamer, kantoor, hal, woonkamer, kinderkamer, babykamer, badkamer en nog veel meer. Meestal wordt plakfolie gebruikt op ramen die zich aan de straatkant bevinden, zoals een keukenraam, een raam in de voordeur of een raam in de hal. Hiermee voorkom je dat mensen van buiten je woning binnenkijken. In ons assortiment vind je raamfolie in de maten 45x200 en 90x200. Meet op welke maat je nodig hebt en knip het folie eenvoudig op maat.