Gordijnrails en gordijnroedes voor gordijnen

Je hebt eindelijk mooie gordijnen zoals kant en klare gordijnen gevonden voor jouw ramen en nu is het tijd om ze op te hangen. Om dit goed te doen, heb je het juiste gordijnophangsysteem nodig zoals gordijnrails of gordijnroedes. In ons assortiment vind je onder andere een gordijnrail, gordijnroede, gordijnbuis en praktische gordijnstokken. Daarnaast verkopen wij ook alle gordijnaccessoires die je nodig hebt, zoals ophanghaken, gordijnoogjes, embrasse, embrassehaken, insteekhaken, plooiband, gordijnringen, eindknoppen en een ophangset voor je nieuwe railsystemen. 

Wij hebben gordijn ophangsystemen in de kleuren zwart, wit en goud. Kies de ophangset die past bij de kleur van jouw gordijnen en de kleur op je muur of plafond. 

63 artikelen
    63 artikelen

    Verschillende ophangsystemen voor jouw nieuwe gordijnen

    De gordijnrail met nylon lopers is van aluminium gemaakt en wordt vaak gebruikt bij het ophangen van gordijnen met een plooiband en haakjes. Heb jij een gordijn met lussen of ringen? Gebruik dan een gordijnroede om jouw nieuwe gordijn mee op te hangen. Deze zijn beschikbaar in de kleuren; wit, zwart, wit/goud en messing. Wil je meteen nieuwe gordijnringen aan kopen om jouw mooie gordijnen mee op te hangen? Hier vind je alle gordijnbevestigingen en oogjes voor gordijnen

    Weet jij hoe de gordijnrail moet plaatsen?

    Om jouw nieuwe gordijnen op te hangen gebruik je een bijpassende gordijnrail of gordijnroede. Het gordijnophangsysteem monteer je aan het plafond. De benodigde bevestigingsmaterialen vind je hier. Meet de ruimte op waar je het gordijn gaat hangen en bepaal de lengte van de rail. Vervolgens zaag je de gordijnrail op maat. Plaats de runners in de rail en dan kun je beginnen met boren. Zodra je gordijnrail hangt, kun je de gordijnhaken aan jouw gordijn bevestigen. Plaats de haakjes in runners en verstel de hoogte zodat je gordijn op de goede hoogte hangt en niet op de grond komt. Bij een gordijnroede heb je geen runners en haakjes nodig, maar hang je jouw gordijn op aan de lussen of aan de gordijnogen.