Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Een nieuwe look met plaids, sierkussens en kleden

Een nieuwe look met plaids, sierkussens en kleden

De zomer is voorbij, dus brengen we weer meer tijd binnenshuis door. Wil jij graag je interieur een nieuwe look geven? Dit hoeft helemaal niet veel geld en tijd te kosten, want je hoeft er geen groot project van te maken. Door simpelweg nieuwe accessoires toe te voegen, zoals sierkussens, vloerkleden en plaids, krijgt de kamer al een nieuwe uitstraling. 

Wij geven je inspiratie, waardoor jij dit najaar het echte hygge-gevoel in huis hebt! 

Off-white pouffe with a blue throw on top beside a grey and white vase


Plaids kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt een plaid neerleggen om wat kleur toe te voegen aan een neutraal oppervlak (zoals je bank), ze kunnen mooi over een fauteuil of stoel gedrappeerd worden en natuurlijk kun je er lekker onder kruipen wanneer jij tijdens een donkere herfstavond op de bank aan het Netflixen bent. Een mooi plaid is dus een musthave om wat extra sfeer en hygge in je interieur toe te voegen in het najaar. 
 

A green cushion and a knitted throw on a grey sofa


Sierkussens zijn onmisbaar op jouw bank en/of fauteuil! Door je kussens regelmatig te veranderen, krijgt je interieur een hele nieuwe look. Zoek sierkussens die mooi bij elkaar matchen qua kleur, en mix egale kussens met kussens met een print. 
 

Colourful cushions and a quilted blanket in a blue sofa


Zacht vloerkleed

Met een vloerkleed kun je een bepaalde ruimte binnen de ruimte benadrukken, bijvoorbeeld de zithoek of de eethoek. Een vloerkleed staat sfeervol en voegt direct hygge toe aan je interieur. Tijdens koude dagen is een zacht vloerkleed ook erg fijn aan je voeten. Vloerkleed VILLEPLE kun je zelf bijsnijden en het naar jouw gewenste vorm maken. 
 

Dining room with a light grey rug under the dining table


Vloerkleed SANDELTRE geeft je interieur een natuurlijke uitstraling. Het vloerkleed is van 60% jute en 40% katoen gemaakt.  

Rond vloerkleed van jute en grijs plaid

 

Rotan stoel met sierkussens en plaids


Maak dit najaar van je huis een echt warm thuis met mooi woontextiel. Bekijk ook ons blog over onze favorieten in ons nieuwe woontextiel assortiment. 

 

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.