Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Servies in gekleurd glas en twee handen die een hart vormen

De beste manieren om Valentijnsdag thuis te vieren

Op Valentijnsdag hoef je geen dure cadeaus te kopen of uit eten te gaan in een chique restaurant om te laten zien dat je om iemand geeft. Je kunt deze dag ook lekker thuis doorbrengen en op een meer persoonlijke en relaxte manier tijd doorbrengen met je partner. Dat is ook nog eens goed voor de portemonnee. Wij geven je inspiratie! 

Wat denk je van een dagje spa?

Een thuisspa is de perfecte oplossing als jij je partner wilt verwennen zonder veel geld uit te geven. Geniet van de luxe waar je het normaal gesproken te druk voor hebt om van te genieten. Neem samen een warm voetbad en doe daarna een voetmassage, koop een gezichtsmasker bij de drogisterij en voer een gezichtsbehandeling thuis uit. Plaats voor dat extra wellness-gevoel geurstokjes in de kamer en verander je bad- of woonkamer in een exclusieve spa. 


Als je helemaal voor het spa-gevoel wilt gaan, maak je de ervaring compleet met een comfortabele badjas en misschien een paar zachte slippers.

Creëer een thuisbioscoop

Je kunt ook zijn of haar favoriete film of serie op Netflix opzoeken en het gezellig maken onder een warme deken met popcorn. Dit is de perfecte oplossing als je Valentijnsdag wel wilt vieren, maar niet het huis uit wilt of er veel geld aan uit wilt geven. Als je de avond een beetje specialer wilt maken dan de gewone zondagavond voor de tv, plaats dan een luchtbed of matras in de woonkamer en maak het een perfecte plek om te knuffelen met veel kussens en dekbedden.


En vergeet natuurlijk niet het belangrijkste: snacks! Een goede film of serie vereist een behoorlijke hoeveelheid heerlijke snacks. Zorg ervoor dat je de favorieten van je partner koopt en serveer ze in kleine schattige kommen. Zorg als finishing touch voor sfeerverlichting en kaarsen en je thuisbioscoopervaring is compleet! 

Een zelfgemaakt diner is altijd goed

Natuurlijk, het is leuk om te eten in een chique restaurant, maar het kan ook heel leuk zijn om thuis te blijven en zelf (uitgebreid) te koken. Door een zelfgemaakt diner voor die ene speciale persoon te bereiden, laat je zien dat je om hem/haar geeft en je moeite voor diegene wilt doen. Ben je geen keukenprinses of -prins? Maakt niets uit! Het eten hoeft echt niet van sterren-kwaliteit te zijn. Als je de tafel mooi dekt en zorgt voor een romantische sfeer (denk aan kaarslicht en een goed glas wijn) is je missie al geslaagd. 

Zet een decoratieve vaas op de eettafel (misschien met wat mooie bloemen), en dek de tafel met wat decoratieve borden en glazen - en vergeet de romantische kaarsen niet!  Een gezellige setting zal je eten doen stralen en je partner zal je dankbaar zijn voor de moeite.

Fijne Valentijnsdag!

 

Ontdek meer

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

De favoriete badkameraccessoires van de inkoper

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar