Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg

Shop de mooiste meubelen met 20-50% korting tijdens de Meubelweek

Bekijk alle aanbiedingen
Vier jouw eigen Koningsdag feestje!

Vier jouw eigen Koningsdag feestje!

Datum:

Categorie: Seizoen, Inspiratie

Tags: Feest, Tuinaccessoires

Het is al weer (bijna) Koningsdag en het belooft een prachtige dag te worden met mooi weer! Heb jij geen zin om de stad in te gaan en nodig je liever wat vrienden thuis uit? Bij JYSK vind je alle accessoires die je nodig hebt. Zelf kun je immers ook een leuk feestje bouwen! 

Wat heb je hiervoor nodig:

Als eerste uiteraard een gezellige groep mensen, mooi weer en fijne muziek om naar te luisteren of zelfs op te dansen. We vieren immers de verjaardag van Koning Willem-Alexander, dus er mag best gedanst worden! 

Voor de personen die niet willen dansen is het wel prettig om genoeg zitplaatsen te hebben. Zorg er daarom altijd voor dat je een aantal klapstoeltjes in huis hebt die je makkelijk op kunt bergen. Deze zijn niet alleen handig voor Koningsdag, maar kunnen ook uitkomst bieden op verjaardagen en met feestdagen, zoals Kerstmis.

We hopen natuurlijk niet dat het gaat regenen op Koningsdag, maar het kan een goed idee zijn om een paviljoen of partytent op te zetten, zodat je in ieder geval droog staat, mocht het gaan regenen. Een partytent of paviljoen biedt uiteraard ook bescherming tegen de zon. Daarnaast kun je in een paviljoen of partytent prima een hoge tafel met krukken neerzetten en leuke lampionnetjes ophangen, voor een gezellige sfeer. Op de hoge tafel kun je verschillende sfeervolle theelichthouders neerzetten, zodat het ook ’s avonds gezellig is buiten. Een hapje en een drankje mag daarnaast niet ontbreken, dus een schaaltje voor hapjes komt goed van pas.

Vind je het vervelend buiten te staan in de kou wanneer de zon onder is gegaan? Je kunt altijd een vuurschaal aansteken of een terrasverwarmer neerzetten. Voor de gasten die het dan nog steeds koud hebben, kun je het beste een warm plaid klaar leggen. Het leukste is natuurlijk wanneer je deze ook in een oranje kleur hebt. 

We wensen je een prettige Koningsdag toe!

Koningsdag