Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Badkamerset op een badkamermat met handdoeken op de achtergrond

De leukste gekleurde badkameraccessoires

Vind jij jouw badkamer saai? Heb je vooral een badkamer die wit en kleurloos is en kan jouw badkamer wel een frisse upgrade gebruiken? Je kunt dit op een hele simpele en goedkope manier oplossen: voeg wat kleurrijke badkameraccessoires toe! Je badkamer voelt weer als nieuw. Lees ons blog voor tips en inspiratie. 

Gekleurde handdoeken

Een gemakkelijke manier om jouw badkamer op te vrolijken is om voor mooie, kleurrijke handdoeken te kiezen. Dit hoeft natuurlijk geen felle kleur te zijn, je kunt ook kiezen voor mooie pasteltinten. Combineer meerdere kleuren met elkaar voor een mooi effect. Onze handdoeken KARLSTAD, NORA en STIDSVIG zijn bijvoorbeeld in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Hand towels in three colours hanging from a rail


Als je uit de douche stapt, is het fijn om je voeten op een dikke, warme badmat te zetten. En een mat ziet er ook nog eens mooi uit!  De dikke en luxueuze NORBERG heeft het OEKO-TEX® label en is voorzien van een anti-slip latexrug zodat hij op zijn plaats blijft. We hebben veel kleuren en soorten in ons assortiment, dus kies een badmat die bij jouw badkamer past. 


Badkameraccessoires

Een matchende zeepdispenser, toiletborstel en tandenborstelhouder kunnen jouw badkamer ook nét dat beetje extra geven. Houd je van paars? Kies dan bijvoorbeeld voor de TILLBERGA serie. 

Bathroom set on a bathroom mat with towels in the background


Je kunt ook kiezen voor een handige plank, douchemandje of trolley, waar je flessen shampoo en douchegel op kwijt kunt. Ontdek al onze badkameraccessoires

Bathroom shelving unit with storage jar, toothbrush holder, soap dispenser and scented oil in a bathroom


 

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een spa

Tover je badkamer om tot een spa

In de spotlight: Handdoeken

In de spotlight: Handdoeken

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

7 tips & tricks voor het wassen van kleding

Verwen je vader op Vaderdag

Verwen je vader op Vaderdag