Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Nordic Mood collectie mei 2018

Trendy geel maakt zijn opmars

In mei komt er een nieuwe Nordic Mood collectie in onze winkels. Dit keer is de collectie geïnspireerd door de kleur geel. Deze kleur is momenteel enorm populair, zowel op het gebied van kleding als op het gebied van interieurdesign. Het helpt je om die winterse somberheid uit je huis te verdrijven en een heerlijke zomerse sfeer te creëren. Heldere, luide en glinsterende accessoires zorgen voor een frisse wind na de duisternis van de winter. Noem het crème, saffraan, oker of citroen – al deze tinten vallen in de categorie geel.

De combinaties die je kunt maken met geel zullen je misschien verbazen. Vloeiende grijze kleuren passen bijvoorbeeld erg goed bij geel en wat dacht je van deze grijze-roze kleur op het plaatje hieronder?

 


Begin klein, met hier en daar een klein geel accent, om een fijne verwelkomende plek te creëren. Het hoeft niet over de top te zijn om geweldig te zijn.

 


Andere karakteristieke eigenschappen van deze Nordic Mood collectie zijn de zachte materialen, decoratieve keramieken artikelen en stijlvol handwerk. De combinatie hiervan creëert een inspirerende ruimte met plaats voor gezelschap, verbeelding en gezelligheid. Een lichte uitdrukking samen met de heldere kleuren in contrast met een zwarte bijzettafel creëren een balans in je huis.


Theelichtjes brengen een levendige atmosfeer en de speelse houten blokken creëren dynamiek.

 

 

Je vindt hier alles om de lente in huis te halen: van kussens tot plaids en van bloempotten tot theelichthouders.

 

Feiten over Nordic Mood

Vier keer per jaar wordt er door JYSK een nieuwe trendy collectie van artikelen samengesteld onder de naam Nordic Mood.

Alle artikelen zijn al te koop in de JYSK winkels en op JYSK.nl vanaf begin mei. De artikelen worden bij elkaar geëtaleerd in de winkels zodat klanten zich kunnen laten inspireren. 

 

 

 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen