Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Trend MIDSOMMER: woonaccessoires met een zomers gevoel

Trend MIDSOMMER: woonaccessoires met een zomers gevoel

Nog even en de dagen worden langer, de zon gaat vaker schijnen en de temperatuur stijgt. Met de komst van het voorjaar en de zomer heeft JYSK drie nieuwe interieurtrends ontwikkeld: MIDSOMMER, MY SPACE en INSTA EMOTIONS. Maak kennis met MIDSOMMER! 

De MIDSOMMER-trend gaat over het leven in het nu en afstand nemen van alle technische apparaten in ons leven - ook bekend als JOMO: The Joy Of Missing Out. In plaats van naar jouw digitale apparaten te staren, kun je je zintuigen prikkelen met geurkaars JENS en de prachtige vaas HARRY. De enkele bloemtak onderstreept de eenvoud in deze trend.

Wall mirror, candle stick, vase, scented candle and ornament by window


Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust en doen een digitale detox. Deze trend die aan populariteit wint inspireert ons om te concentreren op hobby's en de natuur. Laat bijvoorbeeld je telefoon en laptop eens achterwege en maak weer eens iets creatiefs met je handen. Of maak een wandeling in de natuur zonder dat je gestoord kunt worden door appjes, mailtjes of pushberichten op je telefoon. 

Vul je keuken aan met mooie artikelen met een handgemaakte look. De geglazuurde steengoed schaaltjes TORSTEN en LAUKE hebben beide een handgemaakte look. Of ga voor snijplank KJELL in acaciahout.

Table with bowls, plates, cups and cutting board


In MIDSOMMER zien we patronen die geïnspireerd zijn op de natuur, prints en vormen die een unieke look creëren met nostalgische en ambachtelijke verwijzingen. Bloempot JOHN is hier een goed voorbeeld van. 

Plant pot with artificial plant, lantern, and basket with a pink throw in front of a window


Vormen zijn eenvoudig en informeel met een zachte, elegante uitstraling. Matte oppervlakken en warme kleuren vind je terug in deze trend. Inspireer jezelf en laat deze trend terugkomen in jouw interieur. Of geef je badkamer een nieuwe look met wasmand EGIL en bank SAUNTE.

Laundry basket and bench with candles in a bathroom. Basket with towels


De kleuren van de MIDSOMMER-trend zijn geïnspireerd op de jaren '70 en de Scandinavische midzomertijd. Gewatteerde plaid MAIGULL met bloemenprint herinnert je aan goede oude tijden - net als sierkussen KUGLEASK.

Rattan armchair with cushions and throw


De trend is kleurrijk en de focus ligt vooral op terracotta, geel en natuurgroene tinten. De THERMAN manden zijn hier een goed voorbeeld van.

Four baskets in different colours stacked


Geïnteresseerd in de andere trends? Lees meer over INSTA EMOTIONS en MY SPACE.

 

Ontdek meer

Gids: Keuze van een spiegel

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

9 tips om energie te besparen deze winter

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.