Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Etagère met schaaltjes en mokken en een snijplank. Fauteuil met staande lamp

Trend MIDSOMMER: woonaccessoires met een zomers gevoel

Nog even en de dagen worden langer, de zon gaat vaker schijnen en de temperatuur stijgt. Met de komst van het voorjaar en de zomer heeft JYSK drie nieuwe interieurtrends ontwikkeld: MIDSOMMER, MY SPACE en INSTA EMOTIONS. Maak kennis met MIDSOMMER! 

De MIDSOMMER-trend gaat over het leven in het nu en afstand nemen van alle technische apparaten in ons leven - ook bekend als JOMO: The Joy Of Missing Out. In plaats van naar jouw digitale apparaten te staren, kun je je zintuigen prikkelen met geurkaars JENS en de prachtige vaas HARRY. De enkele bloemtak onderstreept de eenvoud in deze trend.


Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust en doen een digitale detox. Deze trend die aan populariteit wint inspireert ons om te concentreren op hobby's en de natuur. Laat bijvoorbeeld je telefoon en laptop eens achterwege en maak weer eens iets creatiefs met je handen. Of maak een wandeling in de natuur zonder dat je gestoord kunt worden door appjes, mailtjes of pushberichten op je telefoon. 

Vul je keuken aan met mooie artikelen met een handgemaakte look. De geglazuurde steengoed schaaltjes TORSTEN en LAUKE hebben beide een handgemaakte look. Of ga voor snijplank KJELL in acaciahout.


In MIDSOMMER zien we patronen die geïnspireerd zijn op de natuur, prints en vormen die een unieke look creëren met nostalgische en ambachtelijke verwijzingen. Bloempot JOHN is hier een goed voorbeeld van. 


Vormen zijn eenvoudig en informeel met een zachte, elegante uitstraling. Matte oppervlakken en warme kleuren vind je terug in deze trend. Inspireer jezelf en laat deze trend terugkomen in jouw interieur. Of geef je badkamer een nieuwe look met wasmand EGIL en bank SAUNTE.


De kleuren van de MIDSOMMER-trend zijn geïnspireerd op de jaren '70 en de Scandinavische midzomertijd. Gewatteerde plaid MAIGULL met bloemenprint herinnert je aan goede oude tijden - net als sierkussen KUGLEASK.


De trend is kleurrijk en de focus ligt vooral op terracotta, geel en natuurgroene tinten. De THERMAN manden zijn hier een goed voorbeeld van.


Geïnteresseerd in de andere trends? Lees meer over INSTA EMOTIONS en MY SPACE.

 

Ontdek meer

Haal de warmte van de lente in huis

De kleur van het jaar

Verwelkom de lente met rustige, groenblauwe tinten

Wat je moet weten over verlichting in je slaapkamer