Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Trend LEGACY LOUNGE: Terug naar het verleden

Trend LEGACY LOUNGE: Terug naar het verleden

Dit najaar hebben we drie nieuwe interieurtrends bij JYSK: EARTHEN LUXE, LEGACY LOUNGE en VISION. In dit blog lees je alles over trend LEGACY LOUNGE.

LEGACY LOUNGE gaat over het herinterpreteren van het verleden naar de toekomst. Tegenwoordig worden we omringd door technologie en ervaren we de opkomst van de digitale cultuur. We zoeken naar herkenbaarheid en we verkennen het verleden. Vintage en retro-stijl zijn sleutelwoorden binnen deze trend. 

Als je oud genoeg bent om de jaren '80 meegemaakt te hebben, dan herken je vast de look van bloempot ABBAS! Het gezicht en het witte steengoed doen duidelijk terugdenken aan de bloempotten die 35 jaar geleden in vele huiskamers stonden. 

Flower pot in stoneware on an end table


De zoektocht naar het verleden wordt weerspiegeld in materialen, vormen en looks van artikelen. Tafellamp ALBERT heeft een rotan kap wat lijkt op de jutte stof die in de jaren '70 zo populair was als behang. 

Small table lamp on a chest of drawers


Lijnen worden doorgetrokken naar het verleden en artikelen binnen deze trend hebben een vintage look. Plaid VALMUE bijvoorbeeld neemt je mee terug naar de jaren '70. Gebruik het plaid als bedsprei, picknick deken of speeldeken voor de kinderen. 

Quilted blanket, used as a bed throw, in a bedroom with a large bed


Het resultaat is een moderne, casual sfeer met een gezellige touch. Gebruik vitrinekast LANGELINIE voor je boeken, plantenpotten of andere spullen. 

Oak display cabinet in colourful living room


Het kleurenpalet is geinspireerd op een bohemian universum met warme en vrouwelijke nuances. Dit zie je ook terug in dekbedovertrek SIMONE van 100% katoen satijn. 

Striped bed linen in 100% cotton sateen


Neutrale kleuren zoals bruin en zandtinten worden gecombineerd met warme kleuren als roze en ossenbloedrood. De LEGACY LOUNGE trend gaat zelfs nog verder terug in de tijd: de terracotta vaas SVERRE doet denken aan een vaas uit de oudheid. 

Vase with artificial flowers on a chest of drawers


Wat vind jij van de LEGACY LOUNGE trend?

Bekijk ook onze blogs over de andere trends: EARTHEN LUXE en VISION

 

Ontdek meer

In de spotlight: De EGELEV collectie

Nieuwe Nordic Mood collectie is sereen en kleurrijk

Ervaar Scandinavische eenvoud met Nordic Mood

Decoreren met lichte, zomerse kleuren

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.