Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Twee kleine lampen op een sidetable en een eettafel

Ontdek onze nieuwe trendy lampen

We hebben nieuwe lampen toegevoegd aan ons assortiment die we graag extra in het zonnetje willen zetten. We hebben Tina Nymann, een van onze experts op het gebied van wonen en decoratie, gevraagd wat deze lampen nou bijzonder maakt en waar zij ze in haar eigen huis zou gebruiken. "Verlichting is cruciaal voor de sfeer in elk huis. Daarom heb ik ervoor gekozen om twee tafellampen uit te lichten die een zacht, gezellig licht in jouw huis brengen. Ook onze nieuwe oplaadbare LED theelichtjes verdienen wat extra aandacht," begint Tina. 

HELMER tafellamp van rotan

Tafellamp van rotan en een rietenmand op een tafel


"Tafellamp HELMER is gemaakt van rotan en heeft een stoffen lampenkap die er perfect bij past. De eenvoud van de materialen past perfect bij het ontwerp. HELMER is licht en elegant waardoor het geschikt is voor elke kamer en huis. Het licht van HELMER is zacht en is perfect als lichtbron in je slaapkamer of woonkamer," zegt Tina.

GERLUF tafellamp van glas


"Onze GERLUF lamp is gemaakt van geribbeld wit glas dat super trendy is dit seizoen. Het matte oppervlak in combinatie met de elegante rondingen van het ontwerp maakt het een zeer stijlvolle keuze. Door de kleine opening aan de bovenkant voegt lamp GERLUF een subtiel en zacht licht toe. Plaats hem waar jij wat extra gezelligheid nodig hebt of gebruik hem om de hoeken van jouw huis te verlichten en geniet van de mooie verlichting," zegt Tina.

IVAN Oplaadbare theelichtjes 


"Dit seizoen wil ik tenslotte ook onze oplaadbare theelichten IVAN onder de aandacht brengen. Ze worden geleverd in een verpakking van vier met een oplader en afstandsbediening. IVAN is een duurzamere keuze, omdat je de LED-theelichtjes steeds opnieuw kunt gebruikt. 7 uur opladen geeft ongeveer 30 uur verlichtingstijd. Met de afstandsbediening kun je de lichtjes bedienen met de timerfunctie en wisselen tussen verschillende lichtinstellingen. Kies tussen dim, flikkerend of constant licht. Deze functies maken het super eenvoudig om het perfecte niveau van gezelligheid te creëren. IVAN is een luxe keuze als het gaat om LED-theelichtjes," zegt Tina enthousiast.


Bekijk alle lampen

Wat vind jij van de nieuwe lampen en oplaadbare theelichten? Laat het ons weten door een reactie onder dit blog achter te laten. 

Ontdek meer

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper