Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Herfst trends bij JYSK

Ontdek de nieuwe herfst trends 2019

Met trots presenteren wij de nieuwste trends voor het najaar/winter 2019/2020. Met opvallende kleurcombinaties, onbewerkte ontwerpen en spirituele symbolen, verwelkomen wij een alternatieve en kleurrijke herfst! 

Elke trend bestaat uit verschillende kleuren, vormen en materialen. Je kunt de artikelen uit de trend goed met elkaar combineren. Combineer eens een sierkussen en plaid met een mooie stoel of een andere decoratief item.

Ontdek met dit blog welke trend het beste bij jou past: REFLEXION, THE NEXT WAVE of MEMPHIS. Bekijk ook onze nieuwste Nordic Mood najaars-collectie

REFLEXION - spiritueel

Met de REFLEXION-trend haal je een vleugje spiritualiteit in huis. Deze trend is geïnspireerd op astrologie, met de maan en haar veranderende fasen, en het volledige zonnestelsel. 


Aardse texturen vertalen zich naar materialen met een ruig uiterlijk en een ruwe afwerking. Steen vormt een decoratief element dat producten een primitieve, ongerepte uitstraling geeft. 

Kleuren zijn neutraal, in zowel koele als warme tinten. Het zijn vooral de aardetinten die de nuances van deze trend bepalen, zoals stoffige klei, terracotta en zand. 

THE NEXT WAVE - oceaantinten

De behoefte om een nieuwe start te maken staat centraal bij THE NEXT WAVE, waarbij we op zoek gaan naar nieuwe plekken die nog niet door de mens zijn aangetast. 


Deze trend focust op handgemaakte en ruige ontwerpen, waarbij rustieke texturen worden gecombineerd met instrustriële elementen. 

Qua kleuren is de oceaan een inspiratiebron en biedt een breed scala aan blauwe en groene tinten. Nuances van de wereld onder water, aan het water en nu ook in het water geven de trend zijn natuurlijke uitstraling. 

MEMPHIS – kleurrijk

De MEMPHIS-trend creëert een speels universum en vangt de aandacht met opvallende en kleurrijke ontwerpen. De trend creëert een vrolijke ruimte die in contrast staat met de strenge en rechte lijnen van het minimalisme en is geïnspireerd door art deco, de avant-garde van de jaren '30 en de Duitse Bauhaus-stijl.


De oppervlakken en materialen, die glad en strak zijn, worden gedecoreerd met designs die de eenvoudige en klassieke geometrie een nieuwe look geven met een speels accent. De vormen - cirkels, halve cirkels en rechthoeken - spelen met schaal op wanden, vloeren en decoratieve producten.

Kleurblokken zijn kenmerkend voor de MEMPHIS-trend. Verrassende kleurpaletten en toon-op-toon combinaties brengen dit kleurrijke thema tot leven.

Welke trend is jouw favoriet?

Ontdek meer

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Het favoriete woontextiel van de inkoper

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Scandinavische decoratie met strakke lijnen en ronde vormen

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper