Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Dressoir met een rode vaas en een gestreepte kaars in een kandelaar erop

Nieuwe Nordic Mood collectie: Inspiratie voor een kleurrijke inrichting

De nieuwe Nordic Mood collectie brengt nieuwe, frisse kleuren in je huis en maakt je klaar voor het voorjaar! Laat je inspireren en geef je interieur nieuwe energie. 

Kleur is terug te vinden in verschillende elementen van de collectie, zoals vaas KASPER met verschillende pasteltinten. De vaas is mondgeblazen, waardoor elke vaas uniek is met een oppervlak dat een parelmoereffect heeft. KASPER is mooi en opvallend van kleur en laat zich goed combineren met een kleurrijk boeket.

Mondgeblazen vaas met een boeket kunstbloemen voor een dressoir met een open deur en een rond opbergmandje


"In deze Nordic Mood collectie staan warme kleuren centraal. Vooral pastelkleuren en rode tinten geven de collectie een warme en vrouwelijke expressie. De kleuren brengen vrolijkheid in huis, wat iedereen wel kan gebruiken na een lange en donkere periode dat gekenmerkt is door onzekerheid," zegt Tina Nymann, inkoper bij JYSK.


De vrouwelijke, warme expressie komt ook tot uiting in het zachte woontextiel. Neem bijvoorbeeld sierkussen DAGFIOL, dat doet denken aan de kleuren van de lente. DAGFIOL is een gestreept kussen van 100% zacht, gestructureerd geweven katoen met decoratieve franjes. Voeg kleine, decoratieve kleurrijke items toe in je interieur voor een nieuwe look. 

Gestreept sierkussen achter een rode vaas en kandelaar met een lange kaars

Krachtige kleuren in bescheiden producten

Hoewel de collectie wordt gekenmerkt door prachtige kleuren, ligt de nadruk nog steeds op de klassieke Scandinavische uitstraling, onder andere door een minimalistische invalshoek. 

"De collectie kenmerkt zich door een kleurrijke, maar tegelijkertijd eenvoudige expressie. Zo is kunstorchidee RAGNAR geïnspireerd op de kleuren en sereniteit van de Japanse tuin. De bloem is het mooist als hij in al zijn eenvoud op zichzelf staat. RAGNAR komt perfect tot z'n recht in vaas EGMUND (tijdelijk niet op voorraad), die past bij de eenvoudige uitdrukking van de orchidee en de rode tinten", zegt Tina Nymann.

Rode vaas en rond opbergmandje op een gouden dienblad en roze bijzettafel


De nieuwe Nordic Mood collectie is vanaf 25 januari te koop in alle JYSK winkels en op JYSK.nl. 

Wat vind jij van de nieuwe Nordic Mood collectie? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit blog. 

Ontdek meer

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

Geef je huis een lenteboost met de nieuwe Nordic Mood collection

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De favoriete keukenaccessoires van de inkoper

De kleur van het jaar

De kleur van het jaar

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond

Maak een feestelijke tafel voor oudejaarsavond