Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

Kom in de kerststemming met de nieuwe Nordic Mood collection

Je hoeft niet alles in huis te veranderen om een gezellige en warme kerstsfeer te creëren. Je kunt je inrichting van het hele jaar makkelijk combineren met traditionele kerstelfjes, rode kussens en gouden snuisterijen.

Kerstmis is een periode van vreugde, gevuld met activiteiten binnenshuis. Daarom is het ook belangrijk om thuis een kerstsfeer te creëren die uitnodigt tot samenzijn.

Golden candlestick, Christmas elves and golden vase with spruce branches and Christmas baubles

De nieuwe Nordic Mood collectie combineert artikelen die het hele jaar door kunnen worden gebruikt met elementen die een gezellige, warme kerstsfeer creëren, zodat je samen met je geliefden van de feestdagen kunt genieten.

"De ELDARIT kandelaars kunnen op zichzelf het hele jaar door worden gebruikt, maar als ze worden gecombineerd met kaarsen in warme kerstkleuren, stralen ze ineens kerstsfeer uit. De organische vormen en de rustieke materialen in combinatie met de warme kleuren zorgen voor een gezellige kerstsfeer", zegt Tina Nymann, inkoper bij JYSK.

Windowsill with twisted candles in black candlesticks

Bij Kerstmis hoort ook goud en glitters. Stijl de MALIAS gouden vaas met de GAVE kunstbloem en geniet van het glinstereffect en de warme uitstraling.

Golden vase with artificial flowers

Traditionele Kerstmis met een moderne look

Kerstelfjes horen natuurlijk ook thuis in jouw decoratie in december. De nieuwe Nordic Mood collectie heeft een moderne kijk op de traditionele kerstelf met een grijze hoed over de ogen getrokken, die in elk interieur past.

Black lantern, artificial Christmas tree and Christmas elf

"Kerstelfjes horen thuis in december. Daarom wilden we een elf in de collectie die past in een moderne inrichting. De HALM kerstelf is een goed voorbeeld van hoe een elf in de meeste huizen kan passen. De rustige rode en grijze kleuren stralen warmte uit en de telescopische poten maken het gemakkelijk om de hoogte te verstellen en de kerstelf verschillende uitdrukkingen te geven," aldus Tina Nymann.

De warme kerstsfeer kan ook worden gecreëerd met decoratieve sierkussens en plaids. De warme TRILOBIT gewatteerde deken en het RIND sierkussen met goudgeborduurde sterren zorgen voor een gezellige kerstsfeer.

Cushions and quilted blanket with Christmas motifs in a white sofa

Deze collectie is vanaf oktober te koop in alle JYSK-winkels en op JYSK.nl.

Ontdek meer

Veiligheidstips voor buitenverlichting met kerst

9 tips om energie te besparen deze winter

Ervaar Scandinavische eenvoud met Nordic Mood

5 tips voor het inrichten van de hal

Vind jouw lokale JYSK winkel

Krijg advies en hulp van onze JYSK medewerkers en ontdek ons uitgebreide assortiment in de winkel.