Mand

Je mand is leeg

Mand

Je mand is leeg
Tuinset

Ideeën voor je terras

In het voorjaar en in de zomer zijn we het liefste zoveel mogelijk buiten. Eén van de trends van dit moment is om binnen naar buiten te halen. Het idee hier achter is om een woonkamer gevoel in je tuin of op je balkon te creëren, met hetzelfde comfort als binnen alleen dan in de buitenlucht. Wij geven je ideeën hoe je van je terras een comfortabele plek maakt.  
 

Comfortabel buitenleven

Laat je inspireren door ons nieuwe tuinassortiment en kies voor tuinmeubelen die eventueel ook goed binnen zouden passen. Wanneer de zomer afgelopen is, kun je de stoelen binnen neerzetten. De tuinstoelen van JYSK zijn licht van gewicht, gemakkelijk te verplaatsen en in verschillende stijlen ontworpen die ook binnen zouden passen. 


Dining chairs on patio by the beach
 

Tafel

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tuinset, denk dan ook na over de tafel. Heeft een ronde tafel je voorkeur of kies je toch voor een (ruime) vierkante tafel waar je met veel gasten aan kunt zitten? 

 

 

 

 

 

Voeg tuinaccessoires toe

 

Voor een gezellige sfeer in je tuin of op je balkon voeg je mooie accessoires toe. Lantaarns zijn bijvoorbeeld een must-have voor een zwoele zomeravond. Zet ze op tafel, op de grond of hang ze in bomen en creëer zo een magische sfeer! 
 

 

 

Kies verder bijvoorbeeld voor een mooie vaas, kandelaars, sfeervolle lichtsnoeren of bloempotten om je tuin of balkon op te fleuren. Haal het comfortabele woonkamer gevoel naar buiten door je tuinset te verrijken met een lekker warm plaid en gezellige sierkussens. Decoreer de muren met een spiegel of met posters en leg een vloerkleed buiten neer zodat je geen koude voeten krijgt. 

Om nog beter te kunnen genieten van je terras, moet je voorbereid zijn op verschillende temperaturen. Zorg voor een parasol zodat je tijdens warme dagen lekker in de schaduw zit. Wordt het juist fris buiten? Dan is een terrasverwarmer een goede optie. 
 

 

Ontdek meer

Gids: Kies de juiste parasol

Gids: Kies de juiste parasol

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Zo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Kies de juiste opbergbox

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte

Gids: Stel een modulaire loungeset samen voor je buitenruimte